Genç futbolcular Beşiktaş Kulübü’ne kazandırılacak

Beşiktaş Kulübü Almanya'nın Hanau şehrinde faaliyete geçirdiği futbol okulunun kapılarını futbolseverlere açtı

Genç futbolcular Beşiktaş Kulübü’ne kazandırılacak
banner98
Beşiktaş Kulübü Almanya'nın Hanau şehrinde faaliyete geçirdiği futbol okulunun kapılarını futbolseverlere açtı. Bölgedeki yetenekli gençlerin takip edileceği ve yetiştirileceği tesis, henüz yeni olmasına rağmen özellikle Türk gençleri tarafından büyük ilgi görüyor. Bu okulu açmalarındaki hedeflerini açıklayan BJK Frankfurt-Hanau Futbol Okulu Koordinatörü Arhan Akün BJK "Almanya'da birçok yetenekli Türk genci var.

Bizim Beşiktaş Kulübü ile yaptığımız işbirliği içerisinde açtığımız futbol okulunda gençlerimizin eksik olan yanlarını tespit ederek üzerinde duruyoruz. Arkadaşlarımızın istediğimiz potansiyele geldiğine inandıktan sonra onları Beşiktaş Kulübü’ne kazandıracağız." şeklinde konuştu.

AMAÇ EĞİTİMLİ, KALİTELİ VE SAĞLIKLI SPORCULAR YETİŞTİRMEK

Eğitime ve sağlığa önem verdiklerini açıklayan Akün, sosyal pedagoglarla işbirliği içerisinde olduklarını ve oyunculara aylık eğitimler sunacaklarını belirtti. Futbol okuluna diğer takımları destekleyen birçok gençlerin kayıt olmak istediklerini söyleyen Akün, "Hedeflerimiz hep aynı, spor yapmak ve aynı zamanda da futbolcu yetiştirmek " dedi.

Almanya'da yaşayan Türk gençlerini değerlendiren Arhan Akün Türkiye'de ki gençler arasında yetenek farkı olmadığını ve Almanya'da potansiyeli yüksek olan birçok Türk olduğuna işaret etti. Mesut Özil örneğini veren Akün Alman takımlarının altyapısının ve oyuncuların işlenmişliklerinin farklı olduğuna dikkat çekti. 6-18 yaş arası gençleri çalıştırdıklarını aktaran Akün, kendini gösterme şansı bulamamış 18- 21 yaş gurubu yetenekli gençlere yönelik farklı oluşumları planladıklarının da altını çizdi.
Güncelleme Tarihi: 18 Eylül 2013, 18:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0