Finlandiya yeni teknik direktörünü internet üzerinden arıyor

Finlandiya A Milli Takımı yeni hocasını için internet üzerinden arayışa girdi. Milli takımın başına geçmek için maaş beklentilerinizle CV’nizi göndermeniz yeterli.

Finlandiya yeni teknik direktörünü internet üzerinden arıyor
banner98
 Finlandiya Futbol Federasyonu resmi sitesinden yaptığı açıklamada görevine son verilen Teknik direktör yerineCV’sini gönderen adayları değerlendirmeye alacağını söyledi.

UEFA Pro lisans sahibi olan teknik direktör adayları 3 Ağustos gece 24.00’e kadar bilgilerini göndermeleri gerekiyor.

Federasyonun yeni hocadan beklentisi ise; Erkek milli takımına katkıda bulunması ve oyuncu gelişiminden sorumlu olması. Ayrıca bilgilerini diğer takımların ekipleriyle paylaşarak onlarla da etkileşim içinde olması.
Uluslar arası futbol bilgisine ve tecrübesine sahip olan bir hoca arayan federasyon, CV’si uygun görülen adayla 2 veya 4 yıllık bir anlaşma sağlayacak ve yeni teknik direktör EURO 2016 elemelerinde, yani hemen göreve başlayacak.

Adayların Finlandiya Futbol Federasyonun sitesindeki mail adresine CV ve maaş beklentilerini 3 Ağustos gece 24’e kadar göndermesi gerekiyor.

Ayrıca akıllarında soru işareti kalan sitede adaylar için federasyon başkanının mail adresi verişmiş ve akıllarına takılan konuyu başkana sorabilecekleri ifade edilmiş.
 

Güncelleme Tarihi: 25 Haziran 2015, 13:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0