Erginer: “Ankara’daki Patlama Sonrası Maça Sevinemedim“

PTT 1. Lig’in 25. haftasında Denizlispor’u Atatürk Stadı’nda 2-1 mağlup eden Balıkesirspor’un yeni Teknik Direktörü Reha Kemal Erginer maç sonu değerlendirmelerde bulundu.

Erginer: “Ankara’daki Patlama Sonrası Maça Sevinemedim“
banner98
PTT 1. Lig’in 25. haftasında Denizlispor’u Atatürk Stadı’nda 2-1 mağlup eden Balıkesirspor’un yeni Teknik Direktörü Reha Kemal Erginer maç sonu değerlendirmelerde bulundu. Erginer, Ankara’daki terör saldırısı nedeniyle maça sevinemediklerini belirterek, maç değerlendirmesi yapmakta zorlandığını söyledi.
Balıkesir Teknik Direktörü Reha Kemal Erginer, Denizlispor karşılaşması sonrası değerlendirmelerde bulundu. Erginer, "Öncelikle Ankara’daki elim olaya değinmek istiyorum. Maça sevinemedim desem yeri var. Maçtan hemen sonra öğrendim. Ölenlerin yakınlarına Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır diliyorum. Terörü lanetliyoruz. Bu olayları biz de istemiyoruz artık. İnşallah başımıza bir daha böyle olaylar gelmez. Maça gelince inanın ki konuşmak bile zor geliyor böyle durumlarda" dedi.
5 haftadır kazanamayan bir Balıkesirspor olduğunu dile getiren Erginer, "Bunun baskısını zaman zaman hissettik. Bu maçta da çok basit pas hataları, çok basit top kayıpları yaptık. Maçta da 1-0 geriye düştük ve kırılma anınını da belki ilk yarı da yaşadık. Recep Niyaz’ın karşı karşıya kaldığı pozisyonda Vukovic’in kurtardığı pozisyon bizim belki de maçı geri döndürmemizi sağladı. Çok önemli bir 3 puan. Bu tür pozisyonlar da bazen futbol aranmayabilir. Skor çok önemli bazı şeylerin önüne geçer. Ama ikinci yarı çıktık arkadaşlarla konuştuk ve maçı çevirdik. Dediğim gibi 3 puan çok önemliydi. Ve önümüzdeki haftalara bizim ışık tutacak bir maçtı bu maç. Maçı kazandığımız için mutluyuz" dedi.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0