Dünya Altyapı Basketbolu Zirvesi 2-6 Ağustos’ta Uludağ’da

Türkiye, basketbolun altyapısına yönelik düzenlenecek olan Dünya Altyapı Basketbolu Zirvesi ile uluslararası alanda yine ses getirecek önemli bir projeye ev sahipliği yapıyor.

Dünya Altyapı Basketbolu Zirvesi 2-6 Ağustos’ta Uludağ’da
banner98
Türkiye, basketbolun altyapısına yönelik düzenlenecek olan Dünya Altyapı Basketbolu Zirvesi ile uluslararası alanda yine ses getirecek önemli bir projeye ev sahipliği yapıyor.

Geleceğin Yıldızları organizasyonu, Londra merkezli 4 Global kuruluşlarının işbirliği ve Türkiye Basketbol Federasyonu’nun desteğiyle hazırlanan ve 2-6 Ağustos 2013 tarihlerinde Uludağ Grand Yazıcı Otel'de düzenlenecek olan Dünya Altyapı Basketbolu Zirvesi, basketbol okullarından kulüp altyapı takımlarına, ilkokul takımlarından üniversite veya milli takıma kadar, basketbolun altyapısında görev yapan antrenörler ve çalıştıkları organizasyonları çağdaş bir yönetim anlayışıyla sürdürülebilir başarılara ulaştırmak isteyen spor yöneticilerini buluşturuyor.

5 Farklı ülkeden 9 kişilik danışma kurulunca hazırlanan bu konferansta, 40'a yakın seçkin Türk ve uluslararası konuşmacı ve eğitmen basketbol, liderlik ve kişisel gelişim, insan kaynakları yönetimi, pazarlama, sponsorluk ve sosyal medya yönetimi konularında katılımcılara bilgi ve tecrübelerini aktaracaklar.

Katılımcılar, genel oturumlarda alanlarının uzmanı Türk ve uluslararası konuşmacıları izleyecek, paralel oturumlarda ise ilgi duydukları alanlarda kendilerini geliştirebilecekler; panellerde yetkin kişilerin ele aldıkları konu üzerindeki farklı görüşlerine ve çözüm arayışlarına tanık olacaklar, basketbol sahasındaki çalışmalarda ise Türk ve yabancı seçkin antrenörlerden takımlarında fark yaratacak yenilikleri öğrenecekler. Düzenlenecek "networking" programı sayesinde Türk ve yabancı yeni kişilerle tanışacaklar, daha önceden tanıştıklarıyla daha da yakınlaşacaklar.

Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Turgay Demirel’in açılış konuşmasını yapacağı ve Efe Aydan’ın 2013 Onursal Başkanı olduğu zirvede Oktay Mahmuti, David Rivers, Bob Bigelow, Ali Ton ve Marin Sedlacek gibi basketbol antrenörlerinin yanında Eloz Mazon, Jim Cain, Angeliki Moutafi, Prof İsmet Barutçugil, Vedat Erol, Murat Yurddaş gibi iş ve eğitim dünyasından kişiler konuşmalar yapacak, eğitimler verecek.
Güncelleme Tarihi: 22 Temmuz 2013, 20:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0