Cüneyt Çakır'a Ağır Suçlama!

Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Uslu, Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinin hakemi Cüneyt Çakır'a eleştirilerde bulunarak, "İki tane penaltı, bir golümüz verilmedi. Ancak kimse bizi engelleyemeyecektir.

Cüneyt Çakır'a Ağır Suçlama!
banner98
Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Uslu, Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinin hakemi Cüneyt Çakır'a eleştirilerde bulunarak, "İki tane penaltı, bir golümüz verilmedi. Ancak kimse bizi engelleyemeyecektir. Şampiyonluğa giden takımımıza çelme taktılar." dedi.

Sarı-lacivertli takımın kendi sahasında Beşiktaş ile 3 - 3 berabere kaldığı derbi maçın çıkışında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan yönetici Uslu, maçın hakemi Cüneyt Çakır'a büyük tepki gösterdi.

Uslu, "Yeni yönetime girdikten sonra başka bir toplantı yapacaktım ama nasip bu akşam konuşmaya geldi. Türkiye ligini domine eden Fenerbahçe'yi arkadaşlar istemediler. Biraz neşeli eğlenceli olsun. Türkiye'nin yurt dışındaki medarı iftarı maçlar yöneten hakemimiz ve hakemlerimiz açık ve net olarak bir tane gol iki tane penaltıyı vermediler. Türkiye'ye çok hayırlı olsun. Ama biz bu işin peşini bırakmayacağız. Futbolcularımızın emeklerini, terlerini daha evvel nasıl başka nedenle çaldılarsa, şampiyonluğa giden takımımıza çelme taktılar. Bizi engelleyemeyecekler. Bunu net olarak söylüyorum. Golü iptal eden orta hakem vardı. Bizim kırmızı karttan çıkan oyuncunun problemi bizim problemimizdir. Gerekli cezayı vereceğiz. Açık ve net bir şekilde söylüyorum. Kadıköy'de bir maç katledildi. Fenerbahçe dimdik ayakta duruyor. Önümüzdeki haftalarda bu farkı da arttıracaktır." diye konuştu.

Fenerbahçeli taraftarları tahriklere gelmedikleri için tebrik eden Uslu, "Maçta hakem hataları olabilir. İki tane penaltı bir gol verilmedi. Bunlar biraz hakem hataları dışında oluyor." dedi.

Öte yandan Fenerbahçe Beşiktaş maçında Amasya'dan gelen bir şahsın üzerinde bir takım şeylerin yakalandığını ifade eden Uslu, "Bu arkadaş Fenerbahçeli değildir. Bunu da bizim üzeremize yıkmaya çalışacaklardı. Yeter ayıp diyorum. Bu ayıbı nasıl hallederler bilemem. Amasya'dan gelen kişi de Fenerbahçeli olmadığını itiraf etmiştir. " ifadelerini kulladı.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0