banner101

Burak'sız Beijing Guoan golle tanışamadı

Galatasaray'dan Çin'in Beijing Guoan takımına transfer olan Burak Yılmaz sakatlığı nedeniyle henüz forma şansı bulamadı. Burak Yılmaz'dan yoksun iki lig maçı oynayan Çin ekibi golle tanışamadı.

Burak'sız Beijing Guoan golle tanışamadı
 Galatasaray'dan 8 milyon Euro bonservis bedeliyle Çin'in Beijing Guoan takımına transfer olan golcü oyuncu Burak Yılmaz, yeşil sahalara döneceği günü bekliyor. Transferinin ardından sakatlık nedeniyle Çin liginde oynanan iki maçta forma giyemeyen Burak Yılmaz, Fatih Terim tarafından İsveç ve Avusturya maçlarının aday kadrosuna davet edilmişti. İsveç mücadelesinde kadroda yer alamayan Burak, Avusturya karşılaşması öncesi tedavisine kulübünde devam edilmek üzere kadrodan çıkarılmıştı.

İLK MAÇINDA SAKATLANDI
Golcü isim, yeni takımı ile büyük bir şanssızlık yaşadı. Burak, takımının Birleşik Arap Emirlikleri ekiplerinden Ajman ile oynadığı ve 8-0 kazandığı hazırlık maçında sakatlandı. Yaşadığı sakatlık sonrası 1 ay sahalardan uzak kalacağı belirtilen Burak, bu sürenin dolmasına rağmen henüz sahalara dönemedi. Yıldız oyuncunun 9 Nisan Cumartesi günü Guangzhou Evergrande ile iç sahada oynanacak karşılaşmada takımdaki yerini alması bekleniyor.

BURAK'SIZ BEİJİNG GUOAN GOL ATAMADI
Çin'de sezona Burak'tan yoksun olarak başlayan Beijing Guoan, oynanan iki karşılaşmada galibiyet alamadı. İlk haftada deplasmanda Tianjin Teda ile golsüz berabere kalan Beijing Guoan, ikinci haftada ise yine deplasmanda Yanbian Funde'ye 1-0 mağlup oldu. Bu maçlarda Burak'ın yerine forvette görev alan Çinli oyuncu Dabao Yu ve Brezilyalı Kleber ise beklentilerin uzağında kaldı.
Çin basınında yer alan haberlerde de Burak Yılmaz'ın cumartesi günü oynanacak Guangzhou Evergrande mücadelesine yetiştirilmesi için yoğun bir çaba sarf edildiği belirtildi. 

Güncelleme Tarihi: 04 Nisan 2016, 11:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0