BEŞİKTAŞ'A SOĞUK DUŞ!

Süper Lig’in 2. haftasının açılış karşılaşmasında Beşiktaş, deplasmanda Kasımpaşa ile karşı karşıya geldi. Kasımpaşa ve Beşiktaş karşılıklı gollerle sahadan 2-2'lik beraberlikle ayrıldılar.

BEŞİKTAŞ'A SOĞUK DUŞ!
banner98
 79' Kasımpaşa eşitliği sağladı. 

48. dakika: Kasımpaşa atağında Neumayr ceza sahası dışından vuruşunu yaptı, kaleci Fabri topu kontrol etti.

İkinci yarıya Beşiktaş başladı.

Maçtan dakikalar (İlk yarı)

7. dakikada Tosic'in pasında Cenk Tosun son çizgiye inerek kale sahası içine ortasını yaptı, Babel uygun durumda topu ağlara yolladı.0-1
14. dakikada Dusko Tosic, yine savunmanın arasında rahat pozisyondaki Cenk Tosun’u gördü. Cenk’in ceza sahası dışından şutunu kaleci Ramazan kontrol etti.
23. dakikada Neumayr sol çaprazdan önce düzeltti, ardından kaleye çok sert bir şut gönderdi. Kaleci Fabri’nin uzanamadığı top filelerle buluştu. 1-1
34. dakikada Babel’in pasında son çizgiye inen Caner ceza sahası içindeki Talisca’ya ortaladı. Talisca’nın kafa vuruşunda savunmaya çarpan top ağlara gitti. 1-2
45. dakikada Quaresma'nın sağdan kullandığı köşe vuruşunda iyi yükselen Pepe, müsait pozisyonda kafayı vurdu ancak top üstten auta gitti.

Medel ve Lens sahada

 Beşiktaş’ın yeni transferleri Medel ve Lens, siyah-beyazlı formayla ilk kez sahaya çıktı. İki oyuncu da Kasımpaşa maçının ikinci yarısında oyuna dahil oldu. 

Beşiktaş’ın iki yeni yıldızı Medel ve Lens, Kasımpaşa karşılaşmasının ikinci yarısında oyuna dahil olarak Beşiktaş formasıyla ilk kez sahaya çıktı. Medel, dakikalar 74’ü gösterdiğinde Oğuzhan Özyakup’un yerine oyuna dahil olurken, Jeremain Lens ise 75. dakikada Ricardo Quaresma’nın yerine oyuna girdi. Oğuzhan’ın çıkmasının ardından kaptanlık pazubandını Cenk Tosun taktı. 

Yeni transferlerden yalnızca Pepe ilk 11’de

 Yeni sezon öncesinde kadrosunu 5 isimle güçlendiren son şampiyon Beşiktaş’ta, yeni transferlerden yalnızca Pepe, Kasımpaşa karşısında ilk 11’de sahaya çıktı.
Süper Ligi son 2 sezonda zirvede tamamlayan Beşiktaş, yeni sezona 5 takviyeyle girerken, Kasımpaşa mücadelesinde yalnızca Portekizli savunmacı Pepe ilk 11’de yer aldı. Kartal’ın yeni yıldızları Negredo, Lens ve Mediel’in yanı sıra Gaziantepspor’dan kadroya dahil edilen Orkan Çınar, Kasımpaşa karşısında mücadeleye yedek olarak başladı. Öte yandan maç günü sakatlanarak kadrodan çıkartılan Atiba'nın yerine Tolgay Arslan ilk 11'de mücadeleye başladı. 

Mircea Lucescu tribündeki yerini aldı

 A Milli Takım Teknik Direktörü Mircea Lucescu, yoğun mesaisine devam ediyor. Rumen çalıştırıcı, Kasımpaşa - Beşiktaş karşılaşmasını takip etti.
Göreve başladığı günden bu yana Süper Lig’deki karşılaşmaları yerinde takip etmeye özen gösteren A Milli Takım Teknik Direktörü Mircea Lucescu, Kasımpaşa - Beşiktaş karşılaşmasını da tribünden takip etti. Rumen çalıştırıcı, 2 Eylül’de deplasmanda Ukrayna ile oynanacak olan zorlu karşılaşma öncesinde kadroyu kurmak için çalışmalarını sürdürürken, tecrübeli teknik adamı en çok sıkıntıya sokan konu, takımların çok fazla sayıda yabancı oyuncuyla sahaya çıkması. Süper Lig’in 2. haftasının açılış karşılaşmasında Kasımpaşa 3, Beşiktaş ise 4 Türk oyuncuyla mücadeleye başladı. 

Kasımpaşa’nın kadrosunda 1 eksik

 Beşiktaş ile karşılaşacak olan Kasımpaşa, 21 kişilik kadroyu tamamlayamadı. Lacivert-beyazlıların kadrosunda 20 kişi yer aldı.
Süper Lig’de yeni sezon öncesi alınan karara göre 18 kişilik esame listeleri 21 kişiye yükselirken, Kasımpaşa, Beşiktaş ile oynayacağı karşılaşmaya 20 kişilik isim bildirdi. Lacivert-beyazlı ekip karşılaşmaya 9 yedek futbolcuyla başlarken, Beşiktaş ise 21 kişilik isim hakkını kullandı ve mücadelede 21 oyuncuyla yer aldı. 

Tribünler boş kaldı

 Kasımpaşa - Beşiktaş mücadelesinde tribünler boş kaldı. Siyah-beyazlılar kendilerine ayrılan tribünü doldururken, Kasımpaşa taraftarı maça ilgi göstermedi. 

Süper Lig’de 2. haftanın açılış maçında Kasımpaşa, son şampiyon Beşiktaş’ı konuk ederken lacivert-beyazlı ekibin taraftarları karşılaşmaya ilgi göstermedi. Beşiktaş’a ayrılan deplasman tribünü ise doldu. Atiker Konyaspor ile oynanan Süper Kupa maçında çıkan olaylar nedeniyle 1 maç ceza alan ve geçtiğimiz hafta oynanan Antalyaspor karşılaşmasını televizyondan izlemek zorunda kalan Beşiktaşlı taraftarlar, bu sezon ilk kez tribünde yer aldı.
 

ilk 11'ler belli oldu

KASIMPAŞA: Ramazan, Popov, Veysel, Youssef, Veignau, Pavelka, Sadiku, Neumayr, Murillo, Trezeguet, Adem Büyük.

BEŞİKTAŞ: Fabri, Beck, Pepe, Tosic, Caner, Tolgay, Oğuzhan, Talisca, Quaresma, Babel, Cenk Tosun

Güncelleme Tarihi: 18 Ağustos 2017, 23:47

Necmi İnce

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0