banner102

Bereket Sigorta Ümraniyespor-Bursaspor maçının ardından

- Bereket Sigorta Ümraniyespor Teknik Direktörü Recep Uçar: - "Net pozisyonlar buluyoruz ama bunları sonlandıramıyoruz. Sezon başından beri böyle bir sorunumuz var" - Bursaspor Teknik Sorumlusu Fazlı Tan: - "Gol noktasında istediğimiz vuruşları yapamadık"

Bereket Sigorta Ümraniyespor-Bursaspor maçının ardından

 TFF 1. Lig'in 29. haftasında sahasında Bursaspor'u 2-1 yenen Ümraniyepor'da teknik direktör Recep Uçar, mücadeleden 3 puanla ayrılan oyuncularını yürekten tebrik ettiğini söyledi.

Ümraniye Belediyesi Şehir Stadı'nda oynanan maçın ardından düzenlenen basın toplantısında karşılaşmayı değerlendiren Uçar, üretken bir oyun oynadıklarını belirtti.

Uçar, kolay pozisyonlardan gol çıkaramadıklarını aktararak "Maçtan önce iki tane pozitif futbol oynamaya çalışan takımın mücadelesi olacaktı demiştim. Bu öngörümde yanılmadım. İlk bölümde biz doğru, planlı baskılar yaptık. Doğru set hücumları ile üretken olduk. Net pozisyonlar buluyoruz ama bunları sonlandıramıyoruz. Sezon başından beri böyle bir sorunumuz var. İlk golümüzde yan hakemi tebrik ediyorum. İyi noktadan gördü ve pozisyonu değerlendirdi. İkinci yarı attığımız gole kadar daha üretken bir takım vardı. Zor pozisyonda golü attık." diye konuştu.

Ligi olabilecek en üst sırada bitirmek istediklerini yineleyen Uçar, "Son bölümde sahada skoru koruma açısından kendi alanında olan ve kontratak yakalamak isteyen Ümraniyespor vardı. Oyuncularımı yürekten tebrik ediyorum. Şu an 8. sırada yer alabilmek benim ve oyuncularım için mutlu bir durum." şeklinde görüş bildirdi.

- Tan: "Çok iyi oynadığımızı söyleyemem"

Bursaspor Teknik Sorumlusu Fazlı Tan, son vuruşlarda etkili olamadıklarını ve sahadan mağlup ayrıldıklarını ifade etti.

Tan, geçtiğimiz hafta oynanan Altay maçında ön çapraz bağları kopan ve sezonu kapatan Bursasporlu futbolcu İsmail Çokçalış'a geçmiş olsun dileklerini sunarak, şunları kaydetti:

"İnşallah hızlı bir şekilde toparlanır ve futbola geri döner. Bugün kardeşlerimiz ona bir galibiyet hediye etmek istiyorlardı ama olmadı. Çok iyi oynadığımızı söyleyemem. Rakibimiz için de öyle. Rakibimizin de geçmiş maçlarına bakarsa istek ve arzusu bu maçta iyi değildi. Biz maça ikinci bölge savunmasıyla başladık. Rakibi pas hatalarına zorlayıp, oradan kapacağımız toplarla hızlı hücuma çıkmayı düşündük. Golü yediğimiz dakikaya kadar da birkaç fırsat da yakaladık. Ama gol noktasında istediğimiz vuruşları yapamadık. Rakibin kornerlerde etkili olduğunu biliyorduk, duran toptan da golü yedik. Sonra hızlı toparlandık ve oyunu 1-1'e getirdik. İkinci yarı oyuncuların geçmiş maçlara göre arzu ve isteği iyi olmadı."

Maçın hakemi Hakan Ceylan'ın yönetimini eleştiren Tan, "Takım kaptanımız Özer Hurmacı ceza alanı içinde darbe alarak yerde kaldı. Bize göre bu penaltı ve kırmızı karttı. Hakem devam dedi. Belki penaltıyı vermiş olsaydı, kırmızı kartı gösterseydi rakip 10 kişi kalacaktı ve oyun farklı bir notaya gidecekti. Bu pozisyondan soran rakip hızlı atağında ters topla golü buldu. Rakibi ciddi anlamda üçüncü bölgeye hapsettik ama yine final vuruşlarında etkili olamadık ve beraberlik golünü bulamadık. Rakibi tebrik ediyorum, başarılar diliyorum. Hatalarımızı ve doğru yaptığımız işleri irdeleyip, Bandırmaspor maçının hazırlıklarını yapacağız." diyerek sözlerini tamamladı.

Güncelleme Tarihi: 12 Nisan 2021, 08:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0