Belluschi Ve Şener İlk Yarıyı Değerlendirdi!

Bursaspor’un Arjantinli futbolcusu Fernando Belluschi ile genç defans oyuncusu Şener Özbayraklı ilk yarıdaki sonuçların kendilerini tatmin etmediğini söyledi.

Belluschi Ve Şener İlk Yarıyı Değerlendirdi!
banner98
Bursaspor’un Arjantinli futbolcusu Fernando Belluschi ile genç defans oyuncusu Şener Özbayraklı ilk yarıdaki sonuçların kendilerini tatmin etmediğini söyledi.

Bursasporlu Fernando Belluschi ve Şener Özbayraklı, kulübün resmi televizyonuna açıklamalarda bulundu. Lige istedikleri gibi başlayamadıklarını belirten Belluschi, “Son haftalarda istediğimiz oyunu oynadık. Sonuçta gol işini bir oyuncuya ya da kaleye daha yakın oynayan futbolculara yüklememiz yanlış olabilir. Çünkü gol takım işidir. Bizim de daha iyi götürmemiz gerekiyordu. Bunlar bir arada ve birbirini destekleyen dinamiklerdir. Takım içerisinde ileriye daha fazla destek olarak, gol sıkıntısını arttırabiliriz. Son haftalardaki gelişmemiz gözler üzerinde. İyi olmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

“SAKATLANDIKTAN SONRA RİTMİMİ BULMAKTA ZORLANDIM”

Sakatlıktan sonra ritmini bulmakta zorlandığını vurgulayan Belluschi, “Tabi ki bir sakatlık yaşadım. Yalnızca o dönemde futboldan uzak kaldığımı söyleyemem. Ondan sonraki dönemde de sakatlandığım bölgede ritmimi bulmak zor oldu. Ama döndüğüm zamanda da o ve yakın bölgede ağrılarım oluyordu. Sezonun ilk bölümünde yüzde yüz olarak sahaya çıktığım maç sayısını 2 yada 3 olarak söyleyebilirim. Futbolda böyle şeyler oluyor. Benim bu dönemde sakatlıklardan aldığım pozitif etkiler var. Her oynayamadığımda futbolu ne kadar özlediğimi anladım. Dolayısıyla sahaya döndüğümde daha fazla motivasyon ve konsantre ile oynuyorum. Daha da zevk alıyorum” diye konuştu.

“KALEYE YAKIN OYNAMAKTAN ZEVK ALIYORUM”

Oynadığı pozisyonu değerlendiren Arjantinli yıldız, şöyle konuştu:

“Orta sahadaki üçlünün önünde oynamak benim yabancı olduğum bölge değil. Daha önce oynadığım takımlarda da böyle oynamıştım. Son dönemde daha özgür olduğumu, daha kendi yeteneklerimi sergileyecek bir pozisyonda oynadığımı düşünüyorum. Yeteneklerimi ortaya koyabiliyorum, bitirici pasları atabiliyorum. Bazen şut çekiyorum. Karşı kaleye daha yakın oluyorum. Dolayısıyla ben burada oynamaktan zevk alıyorum. Daha iyisini yapmak için çalışmaya devam ediyorum.”

“KUPAYI ÇOK ÖNEMSİYORUZ”

Belluschi, takıma yeni katılan futbolcuların biran önce alışması gerektiğini ifade ederek, "Onların kendilerini daha iyi anlatması için iyi ortam sağlamakla mükellefiz. Bunun dışında bizim beklentimiz daha ileriye giderek, takımımızı sezon başında istediğimiz ve hedeflediğimiz yere götürebilmek. Tabi bir de kupa var. Kupayı çok önemsiyoruz. Orada gidebildiğimiz yere kadar gidip, en iyi şekilde bitirmek istiyoruz” açıklamasında bulundu.

ŞENER ÖZBAYRAKLI: “ÜST SIRALARDAN KOPMADIK”

Şener Özbayraklı ise lige kötü başladıklarını belirterek, "Daha sonra kısa sürede toparlandık. Sezon başında hocamız değişti. Her şey üst üste geldi. Kötü gidişatımız oldu. Bizi ilk yarıdaki sonuçlar tatmin etmedi. Ama neticede iyi bir puan topladık. En azından üst sıralardan kopmadık. Baktığınız zaman 8 maç üst üste yenilmedik. Önümüzde zorlu bir süreç var. İlk yarı çok iyi değildi. Ama çok kötü de değildi. İnşallah ikinci yarıyı daha iyi şekilde bitiririz” ifadelerini kullandı.

“TAKIMIMIZ TRANSFERLERLE GÜÇLENECEK”

Savunmada oynadığı kadar hücumda da oynamayı sevdiğini vurgulayan Özbayraklı, “İkinci yarı transferler gelecek. Takımımız daha da güçlenecek. Transferler geldiğinde bize katkıları olacak. Onların gelmesiyle birlikte çok iyi puanlar toplayabiliriz. İnşallah üst sıraları daha iyi kovalarız” dedi.

“BASSER İLE ÇOK İYİ ANLAŞIYORUZ”

Özbayraklı, Basser ile uyum içinde çalıştıklarını dile getirerek, “İlk 5 hafta ben oynadım. Futbolcuların bazen inişli çıkışlı dönemleri olabiliyor. Hocamız da bunu görüyor. Daha sonra Basser oynadı. Tabi bizim de oynamadığımız süre olacak. Bazen sağ açıkta oynadım ve elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım. Bu bizi etkilemiyor. Normal mevkimiz var. Orada oynamak daha iyi. Ama sağ açıkta oynadığımız zaman elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım. Formayı yeniden aldım. Biz Basser ile gerçekten çok iyi anlaşıyoruz. O konuda bir art niyetimiz yok. O ya da ben oynasam da ikimizin birbirine karşı verdiği izlenim kötü değil. Çok güzel bir çekişme var. Bir süre o oynadı. Şimdi ben formayı aldım. Bu işler nasip. Şuan takıma katkı vermeyi çok istiyorum” şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 07 Ocak 2014, 10:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0