banner102

Balkon Mahkumu Taraftarlar!

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Aydınspor 1923’ün Pendikspor maçında ceza yiyen taraftarları, stadın arkasında bulunan Nahit Kalak’ın evinin balkonundan takımlarını izleyebiliyor.

Balkon Mahkumu Taraftarlar!
Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Aydınspor 1923’ün Pendikspor maçında ceza yiyen taraftarları, stadın arkasında bulunan Nahit Kalak’ın evinin balkonundan takımlarını izleyebiliyor.

Aydınspor 1923- Pendikspor maçında, oyundan kırmızı kartla atılan Pendiksporlu Umut’a tepki gösteren ve emniyet güçlerinden aldıkları jop darbesiyle iki taraftarın yaralandığını öne sürmesi ve şikayet dilekçesi vermesi ile başlayan süreç, Aydınspor 1923’lü yaklaşık 40 taraftarın maçlardan 1 yıl men cezası almasıyla sonuçlanmıştı. Maç saatinde ve maç saati sonrasında karakola tedbir amaçlı imza veren taraftarlar, takımlarını yine de maçları Adnan Menderes Stadı’nın arkasında evi bulunan taraftar grubu liderlerinden Nahit Kalak’ın evinden takip ediyor. Maç öncesinde karakolda imza kuyruğuna giren taraftarlar,imzayı attıktan sonra koşa koşa eve gelip maçı izliyorlar. İlk devre bittikten sonra, koşa koşa tekrar karakola giderek imza veren taraftarlar, yine koşarak eve dönüp maçı balkondan izliyorlar.

Kendisinin de cezalı olduğunu ifade eden Aydınspor 1923’ün taraftar liderlerinden Nahit Kalak, “Olayların yaşandığı Pendikspor maçı iyi incelenmeli. İçeride- dışarıda her maça giden Aydınspor 1923 taraftarları ceza yedi. 1 otobüs Aydınspor 1923 sevdalısı ceza yedi diyebiliriz” dedi.

Karakola tedbir amaçlı imza attıklarını ve mahkemeyi beklediklerini ifade eden Kalak, “Stada giremeyen herkes için dava açılacak. Stada girebilmek için görülecek mahkemeyi bekliyoruz. Evim stadı gördüğünden maç günleri imza telaşı arasında maçların bir bölümünü balkondan izleyebiliyoruz. Açıkçası bu durum bizi sıkıyor. Takımımızın stadta yanında olmak istiyoruz. Yaşanan olaylar ortada. Hukuki anlamda elimizden geleni yapacağız. Başarılı olamazsak balkona mahkum olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 07 Ocak 2014, 10:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0