banner102

Aziz Yıldırım'dan o habere yalanlama

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, bazı gazetelerde yer alan Arthur Zico haberinde, Sevilla maçının devre arasında teknik direktöre talimat verdiği iddialarını yalanladı.

Aziz Yıldırım'dan o habere yalanlama
 Aziz Yıldırım'ın sarı-lacivertli kulübün resmi internet sitesinde yer alan açıklaması şu şekilde:

"Bugünkü Sabah, Vatan, Milliyet, Habertürk ve Hürriyet gazetelerinde yer alan Arthur Zico röportajlarında şahsımla ilgili geçen ifadeler üzerine bu açıklamayı yapma zorunluluğu doğmuştur.
4 Mart 2008 tarihinde deplasmanda oynadığımız Sevilla karşılaşmasının devre arasında soyunma odasına inip teknik direktöre bazı talimatlar verdiğim şeklinde yer alan iddialar yalandır.

Sevilla maçının öncesinde protokol tribününde UEFA Başkanı Michel Platini, dönemin UEFA Genel Sekreter yardımcısı Gianni Infantino ve dönemin Sevilla Kulübü Başkanı Jose Maria del Nido Benavente ile futbolun genel sorunlarını içeren bir görüşme yaptık. Bu toplantıda yöneticimiz Mahmut Uslu ve eski dış ilişkilerden sorumlu asbaşkanımız Neşet Yalçın da hazır bulundu. Maçın devre arasında da yine aynı kişilerin bulunduğu ortamda, protokol tribünündeydik ve sohbet ettik.

Dolayısıyla ne maç öncesinde ne de devre arasında soyunma odasına inip talimat vermem söz konusu değildir. Soyunma odasına sadece maçın bitiş düdüğünden sonra Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek finale yükselen takımımızın sevincini paylaşmak için tüm yönetici arkadaşlarımla birlikte indik. Bu durumda yukarıda ismi yazılı gazetelerde çıkan haberlerle ilgili iki ihtimal vardır; ya bahsi geçen organizasyonda Zico’ya tercümanlık yapan kişiler hatalı çeviri yapmıştır, ya da Zico yalan söylemektedir." 

Güncelleme Tarihi: 01 Haziran 2015, 20:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0