10 hafta sonunda 2 puan ortalaması iyidir

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, bu hafta kazanmanın önemli olduğunu dile getirerek, “10 hafta sonunda 2 puan ortalaması iyidir. Bugünün olumlu ve olumsuz taraflarına bakacağız” dedi.

10 hafta sonunda 2 puan ortalaması iyidir
banner98

Süper Lig’in 10. haftasında Medipol Başakşehir, sahasında karşılaştığı Teleset Mobilya Akhisarspor’u 2-1’lik skorla mağlup etti. Karşılaşmanın ardından Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutlayarak sözlerine başlayan Avcı, geçen haftaki boşlukları bu hafta bulamadıklarını ifade ederek, şunları aktardı:

“Oyun istediğimiz gibi başladı. Mossoro maçta önemli anahtardı. 2 ve 3’ü bulabilirdik. Mahmut ve Emre'den yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle geri bildirim alamadık. İlk yarı itibariyle Akhisar’ın da devreye girdiği bir bölüm var. Yaptığımız hatada yediğimiz gol var. Son 30 dakikada rakip iyi oynadı. Topa sahip olmamız lazımdı. Merkezdeki santrforu daha merkezi kullanmamız gerekiyordu. 6 faul yapmışız. Oyunda top 59 dakika kalmış. Bekler bugün asist yapan oyunculardı. Bugün Emre golü daha önce çalıştığımız arkaya boş koşu yaparak attı. Geçen hafta son dakikada yedik, kaybettik ama bu hafta da son dakikada kazandık. Kazanmak önemliydi. 10 hafta sonunda 2 puan ortalaması iyidir. Bugünün olumlu ve olumsuz taraflarına bakacağız. Olumsuz taraflarından dersler çıkaracağız. Mutluyuz. Oyuncularımı tebrik ederim. Akahisarsporu da tebrik ediyorum.” 

Güncelleme Tarihi: 28 Ekim 2017, 22:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0