TATİLDE BEBEK HEMŞİRENİZE DE YER AÇIN

Yeni doğum yapan anneler, artık tatil planlarını ertelemek zorunda kalmayacak. Doğum yapan annelere evde bebek bakımı hizmeti veren uzman bebek hemşireleri, bu yaz tatilde annelerin yanında olacak ve doğum sonrası yorgun geçen günlerin stresini atmak isteyen annelere tatil süresi boyunca birlikte eşlik edecek. Uzman bebek hemşirelerini bebek bakımı için yanında tatile götürebilecek olan anneler, doya doya tatilin ve güneşin tadını çıkartabilecekler

TATİLDE BEBEK HEMŞİRENİZE DE YER AÇIN
banner98

Doğum yapan ve bebek bakımında profesyonel desteğe ihtiyaç duyan annelere evde hizmet sunan Evde Bebek Hemşireliği uygulaması, artık yaz dönemi boyunca tatil yapmak isteyen annelerin tatillerde de yanında olacak. İstanbul Medical Center Evde Bakım Hizmetleri tarafından başlatılan uygulama sayesinde, evde 24 saat hizmet almayı mümkün hale getiren evde bebek hemşireliği hizmeti tatile çıkmak isteyen annelerin en büyük yardımcısı olacak. İstanbul Medical Center Evde Bakım Uzmanı Dr. Tayyar Vardar, doğumdan çıkan annelerin tatil yapmalarında artık bir engel kalmayacağını belirterek, annelerin en çok karşılaştığı sorunlardan biri olan “bebeğimi kime emanet edebilirim?” gibi endişelere kapılmadan bebek hemşirelerini de yanlarına alarak uzun bir tatil yapabileceklerini ve doya doya tatilin ve güneşin tadını çıkartabileceklerini ifade etti.

Doğum yapmak tatile çıkmaya engel olmayacak

Türkiye’de istatistiklere göre doğumların en çok Haziran ve Temmuz gibi daha çok yaz dönemlerinde olduğunu belirten İstanbul Medical Center Evde Bakım Uzmanı Dr. Tayyar Vardar, bu dönemlerde doğum yapan annelerin bebek bakımı ve lohusalık dönemi nedeniyle tatil planlarını bir sonraki yıla ertelemek zorunda kaldıklarını anlattı. Gebelik dönemini kapsayan dokuz aylık süre boyunca çok yorgun ve stresli bir dönemden geçen annelerin, tatil yapmaya ve dinlenmeye ihtiyaç duyduğunu söyleyen Tayyar Vardar, şöyle konuştu: “Bebek Hemşireleri, yenidoğan konusunda pratik tecrübeye sahiptir ve emzirme desteği, bebek bakımı, gelişim takibi, uyku düzeninin oluşturulması gibi yenidoğan bakımında uzmandır. Bebeğin tüm bakımları, beslenmesi, banyosu ve masajları bebek hemşiresi tarafından karşılanır. Bebek bakımı ve ihtiyaçlarının karşılanması konusunda profesyonel desteğe ihtiyaç duyan ve doğum sonrası süreci konforlu bir şekilde anneler, son yıllarda evde bebek hemşireliğini tercih etmeye başladı. Biz de ihtiyaç ve taleplere göre sadece gece veya gündüz ya da 24 saat şeklinde evde sunulan hizmeti, bir adım daha öteye taşıdık ve sadece evde değil doğum yapan ve tatile çıkmak isteyen annelerin de faydalanabilmesini mümkün hale getirdik. Bu yöntem sayesinde doğum yapmak artık tatile çıkmaya engel olmayacak. Anne nereye giderse bebek hemşiresi de onunla beraber yanında gidebilecek.”

Dr. Tayyar Vardar, tatil süresi boyunca bebek hemşiresini yanında götürmeyi mümkün hale getiren uygulama sayesinde doğum yapan ve bu yüzden yaz tatilinden uzak kalacak annelere güzel bir çözüm olduğunu sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 16 Haziran 2018, 01:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0