banner102

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Erbakan İstanbul'da partililerle buluştu

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Erbakan İstanbul'da partililerle buluştu

 Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, iktidar olmanın yolunun sandık teşkilatından, sandıklarda var olmaktan geçtiğini söyledi.

Erbakan, partisinin Eyüpsultan Kültür Merkezi'nde "Seçim Sandıkta Kazanılır" sloganıyla düzenlediği İstanbul Avrupa Yakası Sandık Başmüşahitleri Toplantısı'nda konuştu.

Hem dünyada hem ahirette saadetin, selametin yolunun İslam'a sarılmaktan geçtiğini; ekonomik, sosyal, ahlaki, siyasi, beşeri her türlü problemden kurtulmak için İslam'a sarılmaktan başka çare olmadığını söyleyen Erbakan, "Milli Görüş siyaseti makam ve rakam için değil, ihale ve koltuk için değil, Allah rızası için yapılan siyasettir. Milli Görüş siyaseti reel politik değil, dava siyasetidir. Milli Görüş siyaseti, dünyacı siyaset değil, ahiret öncelikli siyasettir." diye konuştu.

Erbakan, maksatlarının adaleti, refahı, huzur ve barışı Türkiye'de ve dünyada hakim kılmak olduğunu, bunun için Milli Görüş zihniyetinin iktidara gelmesi gerektiğini belirterek, iktidar olmanın yolunun da sandık teşkilatından, sandıklarda var olmaktan geçtiğini kaydetti.

İstanbul'da 15 bine yakın sandık başmüşahidinin tespit edildiğini dile getiren Erbakan, "Bu 15 bine yakın başmüşahidi en kısa sürede inşallah 32 bine çıkartacağız ve müşahitlerimizle beraber 160 binlik ordumuzla seçime girip, Allah'ın izniyle en büyük zaferleri kazanacağız." dedi.

Güncelleme Tarihi: 29 Ocak 2023, 12:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0