banner102

Ünlü Oyuncu Pınar Altuğ Atacan, Thermomix Tarif Yarışması'nın Sonuçlarını Açıkladı.

Çeşitli yemek tariflerini parmağınızın ucuna kadar getiren dijital mutfak aleti Thermomix tarif yarışmasının sonuçları açıklandı. Yarışmanın jüri üyesi olan Pınar Altuğ Atacan, Feriye’de düzenlenen etkinlikte Thermomix kadınlarıyla bir araya gelerek, kazananların ödüllerini verdi.

Ünlü Oyuncu Pınar Altuğ Atacan, Thermomix Tarif Yarışması'nın Sonuçlarını Açıkladı.

İhtiyaçlar doğrultusunda sürekli olarak geliştirilen, geleneksel yemek kültürünü dijital yaşamla birleştiren Thermomix, satış danışmanlarının katılımıyla bir yemek yarışması düzenledi. Thermomix satış danışmanların katıldığı ‘Thermomix Tarif Yarışması’nın sonuçları ünlü oyuncu Pınar Altuğ’un katıldığı bir etkinlikte açıklandı. Yarışmanın jüri üyelerinden Pınar Altuğ Atacan, kazanan yarışmacılara ödüllerini verdi.

Etkinlikte ünlü oyuncu Pınar Altuğ Atacan ve Vorwerk Türkiye Genel Müdürü Ebru Erkan Ayanoğlu’nun gerçekleştirdiği sohbet toplantısı renkli ve keyifli anlara sahne oldu.

Pınar Altuğ Atacan: “Güzel yemek yapmak benim genlerimde var”.

Mutfakta zaman geçirmekten ve pişirdiklerini sevdiklerine sunmaktan büyük bir keyif aldığını belirten Altuğ: “Güzel yemek yapmak benim genlerimde var. Babam çok güzel yapardı. Hatta otel şefleri babamdan tarif alırmış. 25 yaşıma kadar hiç yemek yapmadım, daha sonra annemden aldığım yemek tariflerini deneyerek yemek yapmaya başladım” dedi.

Vorwerk Hakkında

Thermomix, merkez ofisi Almanya'nın Wuppertal şehrinde bulunan Vorwerk Grup’un markalarından biridir. 1883 yılında kurulan Vorwerk aile şirketi, yüksek kaliteli ürünlerin doğrudan satışını yapmaktadır. Bu ürünlerden biri de, 45 yıldan fazladır günlük pişirme yöntemlerini basitleştirmesiyle haklı bir ün kazanan çok fonksiyonlu Thermomix mutfak aletidir. 12 farklı cihazın görevini yerine getiren ve binlerce güvenilir tarif sunan Thermomix, dünyanın dört bir yanında yedi milyondan fazla kullanıcı için yemek yapmayı bir keyif haline getiriyor. Bugün 45.000 'in üzerinde danışman Thermomix'i, tüketicilerin evinde kişiye özel demo yaparak tanıtmakta, müşteriler de satış sonrası hizmetlerden yararlanmaktadır. Ürün; Almanya, İtalya, Fransa, İspanya, Portekiz,Avusturya, Polonya, Çek Cumhuriyeti, İngiltere, İrlanda, Amerika Birleşik Devletleri, Meksika, Tayvan ve Çin'de kendi şirketi tarafından sunulmakta, yaklaşık 35 ülkede de satışı distribütörler tarafından yapılmaktadır.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0