Bayramda Rakiplerine Fark Atacak

Ramazan Bayramı'nda İstanbul, Antalya ve Kıbrıs'ta sahne alacak olan Ebru Gündeş, zamlı fiyatıyla rakiplerine fark atacak.

Bayramda Rakiplerine Fark Atacak
banner98
 Ramazan Bayramı'nın en çalışkan şarkıcıları Ebru Gündeş ve Demet Akalın olacak. Her iki sanatçı da bayramın 3 günü farklı illerde sahne alacak. Bayram zammı yapan Ebru Gündeş 450 bin, Demet Akalın ise 180 bin lira kazanacak ... 

Ramazan Bayramı'nda İstanbul ve güney illerimizdeki lüks otellerde sahne alacak olan ünlü isimler belli olmaya başladı. Ramazan ayı boyunca işleri durgun olan ünlü sanatçıların işleri bayramın gelişiyle hareketlendi. Sahne alması için birçok yerden teklif alan Ebru Gündeş, bayramın en çalışkan iki isminden biri oldu. Bayramın üç günü de çalışacak olan Gündeş, İstanbul, Kıbrıs ve Antalya'da sahne alacak. Normalde konser fiyatı 125 bin lira olan ünlü şarkıcı bayram zammı ile birlikte 450 bin lira kazanacak 

GÜLBEN DE ZAM YAPTI 

Sibel Can da bayramda hem çalışacak hem de tatil yapacak. Bayramın ilk günü dinlenecek olan sanatçı, ikinci günü Antalya'da, üçüncü günü ise Çeşme'de sahne alacak. Sibel Can iki gecelik sahne performansı karşılığı 250 bin lirayı cebine koyacak. 3 çocuğuna vakit ayırmak isteyen Gülben Ergen ise sadece bayramın ikinci gününde hayranlarıyla buluşacak. Bayram nedeniyle 80 bin liralık sahne fiyatına zam yapan Ergen, Kıbrıs'taki konserinden 100 bin lira alacak. 

DEMET DE 3 GÜN ÇALIŞIYOR 

Uzun bir Amerika tatilinin ardından Türkiye'ye dönen Seda Sayan, bayramın ikinci günü Kıbrıs'ta olacak. Bayramda üç gün boyunca çalışan isimler arasında olan Demet Akalın, bayramın ilk günü İstanbul Kartal'da, ikinci günü Bodrum'da, üçüncü günü İzmir'de sahneye çıkacak. Sahne ücreti 60 bin lira olan Akalın, 3 konserden 180 bin lira alacak. 

KIBRISTA OLACAKLAR 

Hadise ve Serdar Ortaç, bayramın üçüncü günü Kıbrıs'ta hayranlarının karşısına çıkacak. Pop müziğin sevilen ismi Bengü ise İstanbul ve İzmir'de konser verecek. Candan Erçetin de bayramın ilk günü Kıbrıs'ta olacak.
Güncelleme Tarihi: 31 Temmuz 2013, 18:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0