“Aşk Nerede?” Filmi Son Düzlükte

Antalya’da, çekimlerinde son haftaya gelinen “Aşk Nerede?” beyaz perdede vizyon için geri sayıyor. Baş rollerinde ünlü isimlerin olduğu filmin Senarist ve Yönetmeni Semra Dündar Öğün, “Antalya’da çok film çekiliyor ama hepsi otel...

“Aşk Nerede?” Filmi Son Düzlükte
banner98
Antalya’da, çekimlerinde son haftaya gelinen “Aşk Nerede?” beyaz perdede vizyon için geri sayıyor. Baş rollerinde ünlü isimlerin olduğu filmin Senarist ve Yönetmeni Semra Dündar Öğün, “Antalya’da çok film çekiliyor ama hepsi otel çekimleri oluyor. Bizimkisi bir otel filmi değil. Antalya’nın Düden şelalesi, Kale içi, saat kulesi gibi sembolik mekanlarında çekilen bir film oluyor” dedi.
Semra Dündar Öğün’ün senaryosunu yazıp yönettiği yapımcılığını Kemal Öğün’ün yaptığı romantik komedi filmi “Aşk Nerede?” filminin çekimlerinde sona yaklaşıldı. Sinema, dizi ve tiyatro sahnelerinden tanınan eski yeni kuşak sanatçıların yer aldığı filmde aşkı arayan bir genç kadının yaşamı romantik komedi tarzıyla işleniyor.
“OTEL FİLMİ ÇEKMİYORUZ”
Ayça Erturan ve Faik Ergin’in baş rollerini paylaştığı filmde Selahattin Taşdöğen, Oya Aydoğan, Mustafa Şen ve konuk oyuncu olarak Kadir Çöpdemir de sahne aldı. Filmde özellikle Kale içi, Saat kulesi, Düden şelalesi gibi simge mekanlarda yapılan çekimlerle kentin doğal görüntüsünü kullanmayı ve Antalya’yı tanıtma amacı taşıdıklarını belirten Senarist ve Yönetmen Semra Öğün, kent merkezinde uzun zamandır bir film çekilmediğini söyledi.
Antalya’da çekilen filmlerin genelinin hikayesinin bir otelde geçtiğini belirten Öğün, “Antalya’da çok film çekiliyor ama hepsi otel çekimleri oluyor. Bizimkisi bir otel filmi değil. Antalya’nın sembolik mekanlarında çekilen bir film oluyor” diye konuştu.
Filmi tamamlama aşamasına geldiklerini belirten Senarist ve Yönetmen Semra Öğün, filmin konusu gereği zor bir kulvarda olduklarını ancak bu durumdan sıyrılarak çıkabileceklerini ifade etti.
Filmin Eylül ya da Ekim ayında beyaz perdede olmasının planlandığı bildirildi.
Güncelleme Tarihi: 31 Mayıs 2015, 16:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0