GURURLA HAYKIRIYORUZ ŞANLI ORDUMUZUN YANINDAYIZ!

TMMOB’a bağlı bazı odalar, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin yürüttüğü Zeytin Dalı Harekâtı’nı eleştiren Türk Tabipleri Birliği’nin (TTB) ve Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği’nin yöneticilerini (TMMOB) kınayan bir basın açıklaması yayınladı.

GURURLA HAYKIRIYORUZ ŞANLI ORDUMUZUN YANINDAYIZ!
banner98
 İnşaat Mühendisleri Odası Bursa Şubesi Başkanı Mehmet Albayrak, ​Jeoloji Mühendisleri Odası Güney Marmara Şubesi Başkanı Engin Er, Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Bursa Şubesi 13. DönemBaşkanı Ali Faruk Çolak, Bursa Veteriner Hekimleri Odası Başkanı Sinan Sağlam ve Orman Mühendisleri Odası Bursa Şubesi Başkanı İsmail Boz tarafından yapılan ortak açıklama aşağıdaki gibidir:

“Bilindiği üzere TTB, Ordumuz tarafından yürütülen Zeytin Dalı operasyonunun durdurulmasına yönelik açıklama yapmıştır. TMMOB yöneticileri de şuursuzca yapılan bu açıklamanın arkasında olduğunu deklare etmiştir.

 

Aşağıda imzaları olan bizler; yapılan açıklamaların karşısında durup, Ordumuzun yanında olduğumuzu ve TTB ile TMMOB yöneticilerinin ifadelerinin bizim görüşlerimizi temsil etmediğini ilan etmek için bu basın metnini kaleme aldık.

 

Ülkemize yıllardır musallat olup, binlerce vatandaşımızın hayatına mal olan PKK terör örgütü ve uzantıları PYD/ YPG ve DAEŞ terör örgütlerine karşı, devletimiz sınır güvenliği için haklı bir operasyon başlatmıştır. Ülkemizi tehdit eden terör örgütlerine karşı başlatılan bu operasyon, aynı zamanda Suriye halkının özgürlüğünü, güvenliğini ve toprak bütünlüğünü sağlamak için çok önemlidir.

 

Sınırlarımızda dış mihrakların desteği ile kurulmaya çalışılan bir terör devletine daha fazla müsamaha göstermeden bu operasyonun yapılıyor olmasına desteğimiz ve inancımız tamdır.

 

Bu güne kadar olur olmaz her şeye muhalefet eden TMMOB yöneticileri, yine maksadını aşarak Ordumuzun operasyonuna karşı çıkan anlayışı desteklemiş ve hemen bitirilmesini talep etmiştir. İşte tam bu noktada Devletinin ve Ordusunun yanında olmayan TMMOB yöneticilerini kınıyoruz.

 

Fatih Sultan Mehmet’in söylediği gibi ‘Savaş herkesle, barış onurlu insanlarla yapılır.’  

 

Terörün olduğu yerde barış olmaz.

 

GURURLA HAYKIRIYORUZ. ŞANLI ORDUMUZUN YANINDAYIZ!”

Güncelleme Tarihi: 29 Ocak 2018, 14:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0