Gölbaşı MARTED'i ağırladı

Bursa’ya atandıktan sonra medya kuruluşlarını tek tek ziyaret eden Basın Yayın ve Enformasyon Bursa İl Müdürü Ali Fuad Gölbaşı, Marmara Radyo ve Televizyon Yayıncıları Derneği (MARTED) yöneticilerini makamında ağırladı.

Gölbaşı MARTED'i ağırladı
banner98
 Başbakanlık Basın Yayın Enformasyon Bursa İl Müdürlüğü’nde gerçekleştirilen ziyarette konuşan MARTED Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Şirin, "Türkiye'nin ikinci büyük yerel medya gücü ile kentimizin en önemli meselelerinin başında yer alan iletişimsizliği engellemek adına başta Başbakan Yardımcımız Hakan Çavuşoğlu olmak üzere Bursa Valimiz İzzettin Küçük ve Basın Yayın ve Enformasyon Bursa İl Müdürümüz Ali Fuad Gölbaşı’nın ortaya koydukları çaba ile hayat bulan yerel medya buluşmalarından ötürü kendisine teşekkür ediyoruz. Bursa'da 6 televizyon kanalı ve 30 radyo istasyonu bulunmaktadır. Marmara Radyo ve Televizyon Yayıncıları Derneği olarak televizyon ve radyo yayıncılarının meselelerine kurulduğumuz günden bugüne çözüm üretme çabasını sürdürürken, güçlenen Türkiye'nin büyüyen kenti Bursa'ya katkı koymaya devam etmekteyiz" dedi.
Basın Yayın ve Enformasyon Bursa İl Müdürü Ali Fuad Gölbaşı, Marmara Radyo ve Televizyon Yayıncıları Derneği’nin bünyesinde 30 radyo olmasının önemli bir güç olduğunu, MARTED’İN kuruluş gayesi ve yaptığı çalışmaları takdir ettiğini belirtti. Gölbaşı, “Medya teknolojiden en çok etkilenen sektörlerin başında geliyor. Bilişim teknolojisi geliştikçe, maalesef istihdam da bir daralmaya yol açıyor. Dolayısıyla Türkiye’de yaptığım araştırmalarda, işsizlik oranının medya sektöründe, çok daha yüksek olduğu ve işini muhafaza etme oranının da diğer hizmet sektörlerine oranla, kaybetme olasılığının da daha yüksek olduğuna dair çarpıcı araştırmalar söz konusu” diye konuştu.
MARTED yönetim kurulu üyeleri Basın Yayın ve Enformasyon Bursa İl Müdürü Ali Fuad Gölbaşı’na MARTED logolu ahşap radyo hediye etti.
Güncelleme Tarihi: 25 Ekim 2017, 17:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0