Bilecik'te Yıldırım Düştü: 1 Yaralı

Bilecik'te etkili olan sağanak yağmurun ardından yıldırım düşmesi nedeniyle, bir kişi yaralandı.Akşam saatlerinde Bahçelievler Mahallesi, Sosyal Güvenlik Kurumu yakınlarında Bilecik Belediyesi temizlik işçileri konteynerden çöpleri arabaya...

Bilecik'te Yıldırım Düştü: 1 Yaralı
banner98
Bilecik'te etkili olan sağanak yağmurun ardından yıldırım düşmesi nedeniyle, bir kişi yaralandı.
Akşam saatlerinde Bahçelievler Mahallesi, Sosyal Güvenlik Kurumu yakınlarında Bilecik Belediyesi temizlik işçileri konteynerden çöpleri arabaya boşaltacağı sırada yakınlarına yıldırım düştü. Yıldırım düşmesi nedeniyle iki yıllık temizlik işçisi A.Ö. (25) yaralandı. Olay yerine 112 acil ambulansı çağrıldı. Sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından Bilecik Devlet Hastanesi'ne kaldırılan A.Ö. tedavi altına alındı. Kulaklarında duyma bozukluğu olduğunu ve sağ kolunu oynatamadığını söyleyen A.Ö. "Verilmiş sadakam varmış, Allah beni aileme bağışladı. Buna da şükürler olsun. Daha kötüsü de olabilirdi" dedi.
Doktorlar, A.Ö.’nün durumunun iyi olduğunu belirterek, "Olay anıyla birlikte şok yaşamış. Geçici rahatsızlıklarının dışında herhangi bir sağlık sorunu yok. Belli bir süre müşahede altında tutacağız. Gerekli tedavisinin ardından belli bir süre sonra eskisi gibi normal yaşamına dönecek" dedi.
Güncelleme Tarihi: 17 Temmuz 2014, 08:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0