Timaş Yayın Grubu yeni markası “Gülce Çocuk“ tanıtıldı

- Yayınevi, dini çocuk kitap kitaplarını artık Gülce Çocuk etiketiyle yayımlayacak

Timaş Yayın Grubu yeni markası “Gülce Çocuk“ tanıtıldı
banner98

Timaş Yayın Grubu, yeni markası "Gülce Çocuk Timaş"ı, yayınevinin Cağaloğlu'ndaki binasında düzenlediği etkinlikle duyurdu.

Bünyesindeki markalara bir yenisini ekleyen yayınevi, dini çocuk kitap kitaplarını artık Gülce Çocuk etiketiyle yayımlayacak.

Etkinlikte konuşan Timaş Çocuk Yayınları Genel Yayın Yönetmeni Savaş Özdemir, Gülce Çocuk markası üzerine iki yıldır çalıştıklarını belirterek, yeni markalarını okurla buluşturmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

Dini çocuk yayıncılığının özel ihtimam gerektiren bir alan olduğuna dikkati çeken Özdemir, "Ne kadar zor ve değerli bir iş yaptığımızın farkındayız. Uzun zamandır üzerine kafa yorduğumuz bir işti Gülce Çocuk. Biz ülkemizde ebeveynlerin çocuklarına dini, çocukların yaşlarına uygun ve onların sevebilecekleri şekilde öğretebilecekleri kitaplar üretmek amacıyla yola çıktık." ifadelerini kullandı.

- "Dini çocuk yayıncılığındaki kaliteyi yükseltmeyi hedefliyoruz"

Özdemir, yayımlayacakları kitaplarla dini çocuk yayıncılığındaki kaliteyi yükseltmeyi de hedeflediklerine değinerek, "Ülkemizde bu alanda önemli işler, çalışmalar yapan yayınevleri var. Biz de bu alanda Timaş Yayın Grubu'nun 40 yıllık birikimiyle niteliği daha da üst seviyeye çıkaran bir yayınclılık politikası yürüteceğiz. dedi.

Gülce Çocuk Baş Editörü Murat Kaya, yeni markayla birlikte ortaya koydukları ilk kitaplar olan "Planet Ömer", "Kur'an'daki Hayvanlar", "Hafıza Teknikleriyle Elif Ba" ve "Ramazan Sürprizleri Ara Bul" kitaplarından bahsetti.

Tanıtım etkinliğine katılan Gülce Çocuk yazarları Merve Özcan, Asuman Kılıç, Rabia Elif Özcan ve çizer Süleyman Özkonuk da duygu ve düşüncelerini katılımcılarla paylaştı.

Timaş Yayın Grubu'nun 15'inci markası olan Gülce Çocuk'un kitap seçkisine, yayınevinin internet sitesinde "Dini Çocuk Kitapları" bölümünden bakılabilir.

Güncelleme Tarihi: 21 Mart 2023, 23:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0