Toplantılara İlçe Kaymakamları, İlçe Milli Eğitim Müdürleri, Okul Temsilcileri ve ilçe kurum temsilcileri olmak üzere yaklaşık 320 kişi katılım sağladı.
Sarıkamış İlçe Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman, Huzurlu Okul Huzurlu Toplum Projesi’nin genel amacı ve otomasyon sisteminin öneminden bahsetti. Karaman, Sistemin kullanımında Sarıkamış’ın daha aktif olmasını vurguladı.
Toplantılarda proje tanıtımını Proje Koordinatörleri Kader Gümüş ve Ali Kasım Bulut ile ilçe formatörleri Sibel Selek, Sevde Yazıcı, Çiğdem Dilek,Yasemin Günaydın, Okan Karaçöp, Beytullah Kutlucan , Naşit Yılmaz, Ayşe Aslan, Fatma Mamik, Volkan Bal , Sinan Çil, Murat Demirci, Yakup Bavşar, Abdullah Kumaş, Mithat Kara, Hüseyin Aksu, Cansu Yılmaz, Gizem Özkaya, Gökçen Güven ve Vedat Koç gerçekleştirdi.
Projenin teknik ekibinden Baycan Selçuk tarafından da otomasyon sistemi hakkında eğitim verildikten sonra soru cevap bölümü de gerçekleştirilerek toplantılar sonlandırıldı.
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
