Kategoriler

NG KÜTAHYA SERAMİK KONYA SHOWROOM’U AÇILDI

Türkiye’nin en yaygın seramik mağaza ağına sahip olan NG Kütahya Seramik, yeni nesil mağazalarıyla müşterilerine çok farklı deneyimler sunuyor. Alan genişliği, inovatif son teknoloji ürünlerin sergilenişi ve müşteri deneyimi konforuyla NG Kütahya Seramik mağazaları, satış atmosferini farklı bir boyuta taşıyor. NG Kütahya Seramik son mağazasını Konya’da hizmete açtı. En uzun mağaza cephesine sahip seramik showroom’u olan mağazada, dünyanın en büyük ebatlı seramiklerinin yer aldığı NG Stone serisinin yanı sıra, doğadan ilham alınarak tasarlanan ürünler sergileniyor.

NG Kütahya Seramik Türkiye genelini kapsayan mağaza ağını her geçen gün daha da genişletiyor. Dünya seramik sektörünün öncü markalarından NG Kütahya Seramik, fark yaratan tasarımları ve inovatif ebatlı ürünlerini, müşterileriyle yeni nesil mağazalarında buluşturuyor. NG Kütahya Seramik’in mağaza ağına eklediği son showroom, Türkiye’nin en büyük şehirlerinden Konya’daki yeni mağazası oldu. 

NG Kütahya Seramik Mağazası açılışına Konya Valisi Vahdettin Özkan, Ak Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, NG Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral, Beyazsaray Yönetim Kurulu Başkanı Ali İhsan Can, Konya’nın önde gelen bazı iş insanları ile inşaat ve seramik sektörlerinden temsilciler katıldı. 

Erkan Güral: ‘’ Konya ekonomisinin gelişmesi tesadüfi değil’’

Mağazanın açılışında konuşan NG Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral, Konya ekonomisindeki gelişmenin birlik ve beraberlik ruhuna dayandığını söyledi:

‘Bugün Sayın Valimiz'i ziyaretle başladık güne. Sanayi Odası Başkanımız, Ticaret Odası Başkanımız, il başkanımızı ziyaret ettiğimizde sohbetlerimizde hep Konya'nın ekonomisi konuşuldu. Konya ekonomisinin gelişmesinin bir tesadüf olmadığını; çalışmaya, inanmaya ve başarmaya inanmış kişilerin bir arada olup birlik ve kuvvetlerini birleştirmek suretiyle ortaya çıkarttıkları enerjiyle olduğunu bugün bir kez daha gördüm ve tanıklık ettim. Ülkemizin gelişen ekonomisini daha da güçlendirmek bugün açtığımız mağazalar ve benzeri eserlerle mümkün olacak. Sektörümüzün değerli paydaşlarına da bu mağazanın oluşmasına vermiş oldukları katkılardan dolayı kendilerine ayrıca şahsım ve çalışma arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum. Bundan sonraki süreçte de yapacağımız yatırımlarla Konya ekonomisiyle sınırlı kalmayıp bölgenin ve ilçelerinin potansiyelini de düşündüğümüzde iyi işler yapacağımıza inanıyorum. Daha çok projelere imza atılmasını ve iş birliklerimizin artarak devam etmesini temenni ediyorum.’’

Erkan Güral: ‘’Konya Spor’umuzun hak ettiği Süper ligde KAZANARAK kalacağına inanıyorum’’

Erkan Güral konuşmasında pazar günü Konya’da oynanacak Konya Spor-Galatasaray karşılaşmasına da değindi:

‘’Bu güzel mağaza burada Konya'da sizlere ve Konyalılara emanet... Bu vesileyle bugün tek gündem maddemiz aynı zamanda Konya Spor’umuzdu. Konya Spor’un Süper ligde kalacağına içten dileklerimle inanıyorum. Hak ettiği galibiyeti alacağına daha çok inanıyorum. Konya Spor’umuzun KAZANARAK ligde kalacağına inanıyorum.’’

NG Kütahya Seramik NG Stone Serisi Yeni Bir Dönemi Başlattı

Dünyanın en büyük ebatlarına sahip NG Stone serisi bina ve mekânlarda yeni bir dönemin kapılarını araladı. Olağanüstü bir ferahlık etkisi yaratan görünümün yanı sıra NG Stone serisi birçok özelliği ile de fark yaratıyor.  NG Stone ürünleri uygulama ve kullanım anlamında birçok özelliğe sahip. İç ve dış mekân başta olmak üzere lavabo ve tezgâh gibi çok sayıda alanda kullanılabilen serinin diğer özellikleri kolay temizlenmesi, hijyenik yüzeyi, farklı yüzey seçenekleri, lekelenmeye ve kimyasallara karşı dirençli yapısı, termal şok, nem, UV ışınları, çizilme ve aşınmalara karşı son derece dayanıklı olması.

Mimari projelerin ihtiyaçlarını karşılayan NG Kütahya Seramik’in yeni showroom’larında ziyaretçiler, en son trendlerden ilham alan koleksiyonları yakından inceleme fırsatı yakalarken NG Kütahya Seramik’in uzman ekibinden de her konuda destek alabiliyorlar.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
BARTIN
Bakan Tunç: "Adaleti Savunmaya devam edeceğiz"
DÜNYA
Büyükekşi, EURO 2024 açılışı öncesi FIFA ve UEFA başkanları ile buluştu
ANKARA
Türkiye şeftali ve nektarin üretiminde dünya üçüncüsü, ihracatında dünya ikincisi
TÜRKİYE
TÜRKİYE’NİN İHRACATI KADIN GİRİŞİMCİLERLE BÜYÜYECEK
ANKARA
“UNESCO DÜNYA MİRASI ANKARA GEZİLERİ” BAŞLADI
ANKARA
TÜRK KIZILAY YURT İÇİNDE VE 19 ÜLKEDE KURBAN KESİMLERİNE BAŞLADI
ANKARA
SARP VE DİK YAMAÇLARDAN OTO YOLLARA ÇELİK KORUMA
ANKARA
Bayram öncesi yüz binlerce araç denetlendi
SAĞLIK YAŞAM
Uzmanı uyardı! Kurban etlerini böyle saklayın
ANKARA
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan bayram mesajı