Kategoriler

AK Parti MKYK Toplandı

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin genel merkezinde Merkez Karar ve Yönetim Kurulu Toplantısı'na başkanlık etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan çalışmalarını Ankara'da sürdürüyor. Erdoğan, AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu Toplantısı'na (MKYK) başkanlık etti. Toplantı AK Parti Genel Merkezinde yapıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Uluslararası İyilik Ödülleri Töreni'ne de katılacak. Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'ndeki program saat 19.00'da başlayacak.

AK Parti MKYK toplandı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, bir önceki MKYK toplantısı sonrası düzenlediği basın toplantısında  basın toplantısı düzenleyerek şunları kaydetmişti;

Yerel seçimlerin ardından yapılan ilk MKYK toplantısında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın seçimlerle ilgili değerlendirme yaptığını belirten Çelik, Erdoğan'ın parti kurullarına verdiği talimatlar doğrultusunda raporlar hazırlanacağını söyledi.

MKYK toplantısında Yerel Yönetimler Başkanlığı, Seçim İşleri Başkanlığı ve Strateji Heyeti Başkanlığının sunum yapacağını aktaran Çelik, toplantının ana gündem maddesinin seçimlere dönük olduğunu kaydetti.

Çelik, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın toplantıda iç ve dış politikaya dönük değerlendirmeler de yaptığını ifade etti.

Şu anda bütün dünyanın konuştuğu tek konunun İsrail-İran gerilimi olduğuna işaret eden Çelik, şunları kaydetti:

"Netanyahu ve ekibinin bir katliam siyaseti takip etmesiyle birlikte bölgedeki tansiyonun daha da yükseleceğini, hatta Netanyahu ve ekibinin bölgedeki tansiyonu yükseltmek üzere kasti, hesaplı ve sistematik bir politika izlediğini ifade etmiştik. Daha da ötesi bir şekilde Netanyahu ve ekibi, 'bölgesel savaş çıksın ve adeta bu savaşa da ABD dahil olsun' diye maalesef son derece riskli bir senaryonun peşinde koşmaktadır.

Bu konuda ABD başta olmak üzere herkesin sağduyulu olması gerekir. Çünkü sık sık batılı devletlerin vurgu yaptığı İsrail'in güvenliğiyle bu konuların herhangi bir alakası, ilgisi yoktur. Hatta bir devletin güvenliğinden bahsedilecekse Netanyahu ve ekibinin yaptığı her şey, kendi ülkelerini ve bölgeyi daha da güvensizleştirmekten başka bir sonuç göstermeyecektir. Filistin'e dönük ortaya konulan soykırım siyaseti 40 bine yakın insanın ölümüne sebep oldu ve halen de buradaki olumsuz koşullar bütün dünyanın gözü önünde devam ediyor."

Yorumlar

Daha Fazla Haber
ANKARA
Bayram öncesi yüz binlerce araç denetlendi
SAĞLIK YAŞAM
Uzmanı uyardı! Kurban etlerini böyle saklayın
ANKARA
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan bayram mesajı
TÜRKİYE
BAYRAM TATİLİNİN KEYFİNİ CULLINAN BELEK;TE ÇIKARIN
BURSA
NECMİ İNCE YAZDI:MUSTAFA BOZBEY ’’İŞTEN ÇIKARTMA YOK AMA PERSONEL ALACAĞIZ!’’
ANKARA
Bakan Göktaş:“887 milyon TL ödeme hesaplat hesaplara yatıyor”
TÜRKİYE
2024 LOJİSTİK SEKTÖRÜNDE KADIN İSTİHDAM ORANI YÜZDE 11,2’YE YÜKSELDİ
ANKARA
Ankara’da 9 bin 861 konut satıldı
ANKARA
MANŞETX GAZETESİ BURSA VE ANKARA'NIN 13.YIL 345'İNCİ HAZİRAN SAYILARI ÇIKTI
ANKARA
NATO'da geleneksel aile fotoğrafı