Yetiş-Tim Derneği Yardımlarına Devam Ediyor

Resmi Kuruluşu 29.05.2014 tarihinde olan derneğimizin web sitesi açılışı ve faaliyete başlama tarihi 08.08.2014 olmuştur.

Yetiş-Tim Derneği Yardımlarına Devam Ediyor
banner98
 Derneğimiz yardım yaparken ırk, siyasi görüş, mezhep vs. gibi konulara bakmamaktadır. Zaten hiçbir siyasi ve cemaat bağlantısı da yoktur. Derneğimizin tek hedefi muhtaçların yüzünü güldürmek ve dualarını alabilmektir.

Derneğimizin şu an faal olan hizmet alanları; Gıda yardımı, ekmek yardımı, giyim yardımı, eşya yardımları, hafız okutmak, kışın ihtiyaç için lazım olan yardımlar, sadaka kutusu ( sevap kumbarası ) ve başta Bursa ili olmak üzere tüm vatandaşlarımızın kan ihtiyaçlarını karşılayabileceğimiz kan bankamızı kurmuş bulunuyoruz.

Tek hedefi ALLAH ( C.C.) rızasını kazanmak, Peygamberimiz’in       ( S.A.V. ) izinde yürümek olan derneğimiz, her yüzünü güldürdüğümüz bir ailemizin, yavrumuzun duasını sizinle paylaştıkça büyümektedir.

Derneğimiz veren el ile alan el arasındaki köprü olurken bunu gözü kapalı yapmayarak, gönüllü üyelerimiz ihtiyaç sahiplerini araştırıp gelen müracaatları yerinde inceleyip değerlendirdikten sonra gerekli alt yapı çalışmaları hazırlayıp hizmeti gerçek ihtiyaç sahibinin kapılarına kadar ulaştırıyoruz.

Paylaşılan bu duanın içinde olmanız dileğiyle…

Güncelleme Tarihi: 20 Kasım 2014, 17:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0