banner102

Yengesini sopayla dövdü, dostunu hastanelik etti

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde yengesini sopayla döven şahıs, yengesinin dostu olduğu iddia edilen kişiyi de makasla hastanelik etti.

Yengesini sopayla dövdü, dostunu hastanelik etti
 Olay Ereğli şehir merkezindeki Yemeniciler Çarşısı’nda meydana geldi. İddiaya göre, C.T. ağabeyinin eşi N.T.’yi bir süredir şüphelendikleri ve dostu olduğu iddia edilen K.Ö. (35) ile gezerken gördü. Eline geçirdiği sopa ile önce yengesine saldıran ve yerde tekme ve yumruk vurarak bayıltan C.T. daha sonra ise dostu olduğu iddia edilen K.Ö.’nün peşinden koşarak girdiği bir dükkanda eline geçirdiği makasla sırtından yaraladı. C.T. olay yerinden kaçarken K.Ö. ise kanlar içerisinde yere yığıldı. Olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri K.Ö.’ye ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra ambulans ile Kdz. Ereğli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Baygın vaziyette hastaneye gelen K.Ö.’nün bilincini kaybetmemesi için 112 sağlık görevlileri yoğun çaba gösterdi. Ameliyata alınan K.Ö.’nün ciğerlerinde parçalanma olduğu ve hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Kayınbiraderi tarafından sopa, yumruk ve tekmelerle dövülerek bayılan ve bir dükkana alınan N.T. kendisine geldikten sonra olay yerinden kaçarak uzaklaştı.

Çarşı merkezinde yaşanan olay ise iş yerlerinin güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde kayın birader C.T.’nin yengesine sopa, tekme ve yumruklarla saldırdığı anlar ve N.T.’nin bayıldıktan sonra vatandaşlar tarafından dükkana taşınması saniye saniye kaydedildi.
Saldırı olayını gerçekleştirdiği iddia edilen C.T. polis tarafından aranırken, olayla ilgili soruşturma sürüyor. 

Güncelleme Tarihi: 21 Aralık 2014, 09:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0