banner101

Yazıcı CHP Bursa İl Gençlik Kolları Başkan Adayı

Yazıcı CHP Bursa İl Gençlik Kolları Başkan Adayı · Cumhuriyet Halk Partisi Bursa İl Gençlik Kolları’nın 21 Mart’ta yapılacak kongresi yaklaşırken, Fatih Yalçın Yazıcı da adaylığını açıkladı.

Yazıcı CHP Bursa İl Gençlik Kolları Başkan Adayı

Cumhuriyet Halk Partisi Bursa İl Gençlik Kolları kongreye hazırlanıyor. Fatih Yalçın Yazıcı da başkan adaylığını basın açıklamasıyla duyurdu. Yazıcı’nın adaylık açıklamasına, geçen hafta adylığını açıklayan Cavit Kınalı, görev süresi dolan İl Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Can Yılmaz, adaylığını önümüzdeki hafta açıklayacak olan Orkan Akyürek ve CHP Bursa İl Başkanı İsmet Karaca da katıldı.

 

“BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİ KORUYACAĞIZ”

Kendisinin de gençlik kollarından yetiştiğini hatırlatan Cumhuriyet Halk Partisi Bursa İl Başkanı İsmet Karaca, 9 Şubat İl Kongresi’ndeki mesajın iyi anlaşılması gerektiğini kaydederek, “Bu örgüt inanarak çalışanlara görev veriyor. Mesaj budur. Kongre öncesinde de, kongrede de, sonrasında da tüm adaylar görüşüyoruz. Gayet güzel bir siyasi iklim var. Gençler de bu çizgiyi izlemeli. Parti içi rekabet sandık kapandığında bitecek, Kongreden el ele çıkacağız, hep birlikte çalışacağız” şeklinde konuştu. Gençlik Kolları’nın en önemli siyasi kariyer olduğunun da altını çizen Karaca, “Bundan daha büyük bir siyasi zenginlik yok. İl yönetimi olarak taraf değiliz, bunu vurgulamak isterim. Üç adayımıza da başarılar diliyorum. Kim seçilirse onunla çalışmaya hazırız. Bu enerjinizi koruyun” diye konuştu.

 

“BU CEBERRUT YAPIYA MEYDANLARI DAR EDECEĞİZ”

 

Hain bir saldırı sonucu geçtiğimiz hafta İdlib’de şehit olan askerlerimizi rahmetle anarak sözlerine başlayan Başkan Adayı Fatih Yalçın Yazıcı, mesleğinin henüz başında genç bir hukukçu olarak 2017’de siyasete atıldığını vurguladı. Adaylık süreci kesinleşmeden önce ekip arkadaşlarıyla birlikte Bursa’nın bir fotoğrafını çektiklerini anlatan Yazıcı, “Şehrin sorunlarının Bursa’da yaşayan gençlerin hayatını yaşanamaz bir hale getirdiği bu dönemde elimizi taşın altına koymaya karar verdik. Bursa’da yaşayan genç arkadaşıma Türkiye’nin en pahalı ulaşımını layık gören, KYK borçlarını tahsil etmek için tefeci gibi gençlerin hesaplarına bloke koyan, KPSS’de 1’nci olsa bile belediye ve resmi kurumlara sadece yandaşlarını yerleştiren, çeşitli sistemsel yanlışlıklarla bir gencin eğitim hakkını bile elinden alan bu ceberrut yapıya Bursa’nın 17 ilçesinin 17 meydanını dar edeceğiz. bundan hiç şüpheniz olmasın” diye konuştu.

 

“GENÇLERE DAHA FAZLA GÖREV VE SORUMLULUK VERİLMELİ”

Geride kalan yerel ve genel seçim süreçlerinde gençlere hak ettikleri değerin verilmediğini savunan Yazıcı, “İnanıyorum ki biz ‘birlik’ olursak güçlü oluruz. Güçlü olursak işte o zaman bu partinin emek veren gençlerini hak ettiği yerlere taşırız” dedi.

Yazıcı şöyle konuştu:

“Göreve gelir gelmez ilk yapacağımız iş örgütümüzün durumunu görmek için üyelerimizi aktif ve pasif olarak ikiye ayırmak olacaktır. Daha sonra üniversite komisyonumuzu kurarak her iki üniversitemizde de aktif olarak örgütlenmemizi sağlayacağız.

Bursa’mızın kırsal ilçelerinde kendisini daha çok hissettiren bir gençlik kolları yaratma adına altyapı çalışmalarımızı ekip arkadaşlarımızla birlikte tamamladık. İşin gerçeği, kendisini kırsala anlatamayan bir parti, ne Büyükşehir’i kazanabilir ne de iktidar olabilir. Biz bu dönemde hem büyükşehiri kazanmak hem de iktidara yürümek için ‘’güçlü gençlik güçlü bursa’’ parolasıyla sizlerin destekleriyle yola çıktık.”

Necmi İnce

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0