Uşak’ta Çocuklara Özel Kurs Başladı

Uşak Belediyesi 7-14 yaş grubu için takı tasarım kursu başlattı.Atatürk Kültür Merkezi’nde başlanan kurs için sadece belirlenen yaş grupların katılacak. Açılan kurs ile ilk ve orta okul seviyelerindeki öğrencilerin el becerilerinin artması...

Uşak’ta Çocuklara Özel Kurs Başladı
banner98
Uşak Belediyesi 7-14 yaş grubu için takı tasarım kursu başlattı.
Atatürk Kültür Merkezi’nde başlanan kurs için sadece belirlenen yaş grupların katılacak. Açılan kurs ile ilk ve orta okul seviyelerindeki öğrencilerin el becerilerinin artması ve giderek yaygınlaşan teknolojiden uzaklaştırılması hedefleniyor. Konu hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Nurullah Cahan, hedeflerinin bu tür kurslar ile gençlerin gelişimine katkı sağlamak olduğunu iletti. Bu yıl sadece çocuklara özel ilk defa kurs açıldığını aktaran Cahan, “ İlimizde belediye olarak kişisel becerileri arttıran kurslara değer veriyoruz. Vatandaşlarımızın kurslar ile gelişmelerinin yanında ailelerine ekonomik katkı sağlamasını istiyoruz. Bu defa farklı bir düşünce ile sadece çocuklarımızı hedef alan bir çalışma içine girdik. Hedefimiz gelişen ve hayatımızın her alanında olan sanal dünyadan dışarı çocuklarımızı çıkarmaktır” dedi.
Çocuklar için yapılan kursların asosyal bireylerin yerine sosyal bir yeni nesle katkı vereceğine dikkat çeken Cahan, bu bağlamda çocuklara yönelik kursları önemsediklerini iletti. Bundan sonra da kurslar ile ilgili detaylı bir planlama yaparak çocukların becerilerini geliştirmek istediklerinin altını çizen Cahan, “ Belediyemiz sadece kenti geliştirmek ile mesul değildir. Belediyemiz sosyal sorumlulukları ile de kentin lokomotifi konumundadır. Biz yeni neslin gelişimine katkı sağlamak için de elimizden geleni yapmaya hazırız. Bu nedenle farklı çalışmalar ile çocuklarımızı hedef kitle yapacağız. Yeni nesil için gelecek projeler için de her zaman açık olacağız” ifadesini kullandı.
Güncelleme Tarihi: 05 Ağustos 2014, 08:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0