TÜRKONFED Bakanları Ziyaret Edecek

Türkiye’nin en büyük KOBİ yapılanmasına sahip iş dünyası örgütü TÜRKONFED’in Yönetim Kurulu Başkanı Tarkan Kadooğlu başkanlığındaki Heyeti, 23-25 Ağustos 2017 tarihleri arasında Ankara’da temaslarda bulunacak. TÜRKONFED Heyeti, Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Dr. Fatma Betül Sayan Kaya, Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Maliye Bakanı Naci Ağbal ve Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan ile görüşecek.

TÜRKONFED Bakanları Ziyaret Edecek
banner98
 Bölgelerarası gelir dağılımındaki eşitsizlikten iş dünyasında kadına, mesleki eğitimden KOBİ merkezli politikalara, yargı bağımsızlığı ve demokrasiden, Anadolu 4.0’a kadar TÜRKONFED’in çalışmaları ve politika önerileri hakkında bakanlıklara bilgi verecek ve önerilerini paylaşacak olan TÜRKONFED Heyeti, 2019’a kadar ekonomik ve yapısal reformlara ağırlık verilmesini talep edecek.

TÜRKONFED Hakkında: Çatısı altında 25 federasyon ve 196 dernek üzerinden 24 bin iş insanı ve 40 bine yakın şirket yer alan TÜRKONFED, üye tabanı ile toplam (enerji dışı) dış ticaretin yüzde 83'ünü, tarım ve kamu dışı kayıtlı istihdamın yaklaşık yüzde 55’ini sağlamaktadır. İstanbul, Batı Anadolu, Marmara ve İç Anadolu, Trakya, Batı Karadeniz, Orta Karadeniz, Orta Anadolu, Doğu Karadeniz, İç Anadolu, Güney Ege, Doğu Marmara, Batı Akdeniz, Doğu Akdeniz, Güney Marmara, Çukurova, Doğu ve Güneydoğu Anadolu, Güneydoğu, Zafer, Doğu, Serhat, Dicle ve Fırat Sanayici ve İşadamları Federasyonu’nun yanı sıra Sektörel Dernekler Federasyonu, Moda ve Hazır Giyim Federasyonu, Yapı Ürünleri Üreticileri Federasyonu da TÜRKONFED üyeleridir. TÜRKONFED, Avrupalı KOBİ’lerin çatı örgütü olan ve 12 milyon firma ve 55 milyon çalışanı temsil eden Avrupa Esnaf, Sanatkar ve KOBİ Birliği (UEAPME) üyesidir.

Güncelleme Tarihi: 22 Ağustos 2017, 15:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0