Torun: Erken seçime hazırız

AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun, Osmangazi ve Nilüfer ilçe danışma meclisi toplantılarında konuştu.

Torun: Erken seçime hazırız
banner98
 Torun, “AK Parti hükümetin bir an önce kurulması için her türlü çabayı gösteriyor. Biz teşkilatlar otaya çıkan kararın arkasında olacağız, ancak bir erken seçime de her zaman hazırız” dedi. 
Sözlerine şehitlere rahmet, gazilere de acil şifalar dileyerek başlayan Torun, “7 Haziran seçimleri sonrasında milletimizin verdiği kararla ortaya çıkan tablo erken seçimi gösteriyordu. AK Parti mensupları olarak bizler Başbakanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun öncülüğünde bir koalisyonun kurulması için her şeyi yaptık. Türkiye’nin iktidarsız kalmaması için AK Parti olarak elimizden gelen her şeyi yaptık ve yapmaya da devam ediyoruz” dedi.
“HDP’YE OY VEREN KARDEŞLERİMİZ BİR KEZ DAHA DÜŞÜNMELİ”
Terör saldırıları ve HDP konusuna da işaret eden Torun, “Bugünlerde yaşanan olaylara baktığımızda HDP konusuna da değinemeden geçemeyeceğim. Boyalanarak, cilalanarak milletin önüne konulan ve Türkiye’nin partisi olduğu iddiası ile meydanlara çıkan HDP’nin gerçek yüzü 7 Haziran seçimlerinin ardından yeniden ortaya çıktı. HDP’ye oy vermiş olan kardeşlerimizi tekrar düşünmeye davet ediyorum” şeklinde konuştu.
Başkan Torun, çözüm sürecinin maksadının yıllardır akan kanın durdurulması olduğunu, ancak sürecin istismara uğratıldığını belirtti.Torun, “Bizim barış sürecinde amacımız yıllardır akan kanı durdurmak, acı şehit haberlerine son vermekti ama birileri bu niyetimizi birileri istismar etti. Peki kim etti? Bu ülkenin partisi olma sözüyle meydanlara çıkan HDP istismar etti. Bu yolda partimiz değil elini, gövdesini taşın altına koydu, ancak ülkede kaos çıkarmak isteyenler süreci istismar ettiler ve HDP’de bu yolda onlara destek verdi. Ülkemizin, milletimizin huzuru için bizler her zaman çalıştık, bu yolda Sayın Başbakanımızın ve hükümetimizin vereceği kararın her zaman arkasında olacağız” dedi.
“BİZ HAZIRIZ”
Tüm teşkilatları ile birlikte muhtemel bir erken seçime hazır olduklarını vurgulayan Torun, şunları söyledi:
“Bir erken seçim kapıda görünüyor. Bizler teşkilatlar olarak her zaman yarın seçim olacakmış gibi hazır olduk. 8 Haziran’dan itibaren çalışmalarımızı sürdürdük ve sürdürmeye de devam edeceğiz. Milletvekillerimiz, il, ilçe yöneticilerimiz ve belediye başkanlarımızla hep sahalarda olduk ve olmaya da devam edeceğiz. Bizler hep hazır olduk. Muhtemel bir erken seçime de hazır olacağız.”
Güncelleme Tarihi: 17 Ağustos 2015, 16:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0