banner101

Tarihi açılışa saatler kaldı

Beşiktaş'ın yarın Bursaspor ile oynayacağı maçla birlikte Vodafone Arena'ya olan hasret sona erecek. Siyah-beyazlı takım 3 yıllık çilenin ardından ligde yarın evinde hem taraftarıyla buluşuyor hem de yeni stadına kavuşuyor.

Tarihi açılışa saatler kaldı
 Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında Beşiktaş ile Bursaspor Vodafone Arena'da karşı karşıya gelecek. İlklerin yaşanacağı Kara Kartal'ın yeni stadında düdük Barış Şimşek'te olacak, kritik karşılaşmada ilk golü atacak futbolcu ise tarihe geçecek.

HASRET SONA ERİYOR

2012-13 sezonunun 33. haftasındaki Gençlerbirliği maçıyla veda edilen ve yaklaşık 3 yıl yapımı süren Vodafone Arena yarın siyah-beyazlı taraftara kapısını açıyor. 3 yıldır Ankara'da, Atatürk Olimpiyat Stadı'nda, Başakşehir Fatih Terim Stadyumu'nda ve Konya Torku Arena'da takımını yalnız bırakmayan Beşiktaş taraftarı bu kez evine dönecek ve iç saha çileleri de sona erecek.

FIRSAT AYAĞINA GELDİ

Şampiyonluğun bu sezon en büyük adayı olan ve oynadığı futbolla taraftarlarında beğenisini kazanan Şenol Güneş ile öğrencileri, geçen hafta Kasımpaşa karşısında kaybettikleri 3 puanın acısını Bursaspor karşısında çıkarmayı hedefliyor.. Özellikle Fenerbahçe'nin dün Torku Konyaspor'a karşı puan kaybetmesinin ardından iyice hırslanan Kara Kartal, eğer yarın Vodafone Arena'da Bursaspor'u mağlup ederse şampiyonluk şarkıları söylemeye de başlayacak.

41 BİN 903 TARAFTAR VODAFONE ARENA'YI DOLDURACAK

Siyah-beyazlı takımda Vodafone Arena heyecanı hat safhaya çıkmışken, futbolcular sahada bu heyecanını 41 bin 903 Beşiktaş taraftarıyla paylaşacak. Resmi açılışı ilk olarak bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde protokole ve Beşiktaş Divan Kurulu Üyeleri'nin yapacağı Vodafone Arena'da çimlere de ilk kez ayak basılacak. Yarın ise saat 18.00'da stadın kapıları açılacak ve binlerce Beşiktaş taraftarı Vodafone Arena'da takımlarını destekleyecek.

MUHTEMEL 11'LER

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, takımda sakatlıkların düzelmesinin ardından rahat bir nefes almıştı. Siyah-beyazlı takımın antrenmanlarında bekleneni veren ve cezası da biten Quaresma ise ilk 11'e dönecek. Kara Kartal'ın ve Bursaspor'un muhtemel 11'leri ise şöyle:
Beşiktaş: "Tolga, Beck, Marcelo, Necip, İsmail, Quaresma, Atiba, Oğuzhan, Olcay, Sosa, Gomez."
Bursaspor: "Harun, Hosogai, Şamil, Sivok, Behich, Traore, Faty, Dzsudzsak, Battala, Emre, Deniz."
Beşiktaş ile Bursaspor arasında Vodafone Arena'da oynanacak karşılaşmada hakem Barış Şimşek düdük çalacak. Şimşek'in yardımcılıklarını ise Uygar Bebek ve Mehmet Metin yapacak. 

Güncelleme Tarihi: 10 Nisan 2016, 18:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0