banner101

Taksiciyi gasp edip boğazını kestiler

Mersin'de bir taksi şoförü, aracına binen 2 kişi tarafından gasp edildikten sonra boğazı kesilerek yaralandı.

Taksiciyi gasp edip boğazını kestiler
 Edinilen bilgiye göre, 7 yıllık taksi şoförü, evli ve 3 çocuk babası Ali Koç (56), önceki gece 33 T 0382 plakalı taksisine Mersin Devlet Hastanesi yakınlarından iki yolcu aldı. Beyaz ve kahve renkli tişörtlü, 25 yaşlarında ve konuşmalarından Suriye uyruklu olduğu iddia edilen kişiler, Koç’tan kendilerini Arpaçsakarlar Mahallesi'ne götürmesini istedi. Belirtilen adrese gelindiğinde aracın arka koltuğunda oturan kimliği belirsiz şahıs, taksi sürücüsünün boğazına bıçağı dayayarak üzerindeki paraları istedi. Taksicinin 170 lira parasını gasp eden zanlılar, Koç'un boğazını bıçakla keserek kaçtılar.

Koç, yardım çığlıklarını duyan vatandaşların ihbarı ile olay yerine gelen ambulansla Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Ameliyat edilen taksicinin sağlık durumunun iyi olduğu belirtilirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Mersin Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Veysel Sarı, uzun zamandır meydana gelmediğine sevindikleri gasp olayını Mersin’de tekrar yaşıyor olmaktan büyük endişe duyduklarını belirterek, "Suriyelilerin geçtiğimiz günlerde korsan taksicilik yapmalarıyla neden oldukları huzursuzluğun üzerinden çok geçmeden arkadaşımız Ali Koç’un gasp edilmesi ve boğazının acımasızca kesilerek öldürülmek istenmesi endişemizi daha da arttırmıştır. Şoför arkadaşlarıma itidal tavsiye ediyor ve güvenlik güçlerinin suçluları en kısa zamanda ele geçireceği inancı ile arkadaşımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum” dedi. 

Güncelleme Tarihi: 10 Haziran 2015, 18:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0