Süper İncir 26 Temmuz'da vizyonda!

Aydın’ın en önemli tarım ürünü olan inciri ve tarihi mekanlarını tanıtmak amacıyla çekilen ‘Süper İncir’ filmine, Aydın’daki oda ve borsalardan tanıtımı için süper destek sözü verildi.

Süper İncir 26 Temmuz'da vizyonda!
banner98
Aydın’ın en önemli tarım ürünü olan inciri ve tarihi mekanlarını tanıtmak amacıyla çekilen ‘Süper İncir’ filmine, Aydın’daki oda ve borsalardan tanıtımı için süper destek sözü verildi. 26 Temmuz’da vizyona girecek olan film için Aydın’da adeta seferberlik ilan edildi.

Kısa reklam filmi Süper İncir’in sosyal medyada tıklanma rekorları kırması üzerine Aydın’ın tanıtım filmini çekmek için yola koyulan Aydınlı Yönetmen Kerem Sarı’nın girişimleriyle Merhum Başbakan Adnan Menderes’in memleketi Çakırbeyli Köyü ve Aydın’ın tarihi mekanlarında çekilen film, İstanbul’da yapılan stüdyo çalışmalarının ardından vizyona girmeye hazır hale geldi. 26 Temmuz Cuma günü başta Aydın olmak üzere birçok ilde gösterime girecek olan film için Aydın Valisi Kerem Al, film oyuncuları ve Aydın İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Halil İbrahim Aktemur, Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Hulisi Akşit, Aydın Ticaret Odası Meclis Başkanı Abdullah Sefa Yüksel, Aydın Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Ülken, Aydın Ticaret Odası Yönetim Kurulu eski Başkanı İsmail Hakkı Dokuzlu, Aydın Ticaret Borsası Meclis Başkanı Bahri Erdel ve ilçelerden gelen oda ve borsa başkanlarının katılımıyla tanıtım toplantısı düzenledi.

DESTEK ÇAĞRISI

Vizyona girmesine kısa bir süre kala yeteri kadar reklam ve tanıtımın olmadığını belirten film oyuncularından Coşkun Kemer, “Film 20 kopya ile çeşitli yerlerde gösterime girecek. 30 bin biletin satılması durumunda ise film tüm Türkiye’deki tüm sinema salonlarında gösterilecek. Bu sayının yaklaşık 15 bininin Aydın’dan çıkarmamız gerekiyor. Bunun için tanıtıma önem verilmeli. Film afişlerinin basılmasında destek bekliyoruz. Sadece Aydın’da değil, Kuşadası, Nazilli, Söke ve Didim gibi ilçelerde de tanıtım yapılmalı." diye konuştu.

AYTO Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Ülken, film için 5 bin adet afiş bastırabileceklerini ifade etti. Tüm odaların filme destek olması gerektiğini belirten Ülken, "Film için ne gerekiyorsa yapmaya hazırız. Gerekirse bilette alabiliriz. Ancak, bu kararı önce yönetim kurulumuza sunacağız” diye konuştu. Aydın Esnaf Odaları Birlik başkanı Hulisi Akşit ise hedeflenen sayıya kesinlikle ulaşabileceklerini kaydederek, “Önemli olan insanlara filmi izlettirmek. Aydın’da her seans dolu salona oynamalı. Ayrıca, dışarıda gösterimi yapılacak yerlerde insanlara inciri tattırmalıyız." dedi.

Aydın Valisi Kerem Al ise "İlimizin en önemli tarım ürünü inciri ve tarihi mekânların tanıtımını amaçlayan bu filmin, gösterime girmeden önceki tanıtımlarının gerekli çalışmaları yapmak için film oyuncuları ve oda başkanlarıyla değerlendirdik. İlimizle özleşen bir film olduğu için bizlerdeki heyecanı artırıyor. Gerek incirin gerek ilimizin tanıtımında büyük etken olacak olan bu filmin başarılanı bekliyorum. Fakat filmimizin bir sezon şansızlığı var. Tam tatil sezonunu ortasındayız. Bununla beraber Ramazan ayındayız. Bunlar filmi negatif yönde etkileyecektir. Ama buna rağmen hedefleri tutturacağız diye düşünüyorum." değerlendirmesinde bulundu.
Güncelleme Tarihi: 22 Temmuz 2013, 20:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0