Silahlı Kavga Ölümle Bitti!

Bahçelievler’de arkadaşlar arasında çıkan silahlı kavgada 1 kişi öldü 2 kişi de ağır yaralandı. Saldırgan olay yerinden kaçtı.

Silahlı Kavga Ölümle Bitti!
banner98
Bahçelievler’de arkadaşlar arasında çıkan silahlı kavgada 1 kişi öldü 2 kişi de ağır yaralandı. Saldırgan olay yerinden kaçtı.

Olay, Yenibosna Zafer Mahallesi Fatih Caddesi’nde bulunan bir meyhanede saat 18.30'da meydana geldi. İddiaya göre, arkadaş oldukları öğrenilen Akın Yerlikaya (29), İbrahim Aslan (38), Önder Alaçatlı (34) ve Hasan Seke (31) mühür ihlali yapılmış olan bir mekanda beraber içki içmeye başladı. Bu sırada belirlenemeyen bir nedenle Akın Yerlikaya ve Hasan Seke arasında bir tartışma çıktı. Tartışan iki arkadaş mekandan dışarı çıkarak kavga etmeye başladı. Yanlarında bulunan Önder Alaçatlı ve İbrahim Aslan’da ikilinin kavgasını ayırmak istediği sırada Akın Yerlikaya belinden çıkardığı iki silahla arkadaşı Hasan Seke’ye ateş etmeye başladı. Bu sırada ağır yaralanan Seke kanlar içerisinde yere yığıldı. Akın Yerlikaya’yı durdurmak için önüne atlayan Alaçatlı ve Aslan’da kendilerine isabet eden kurşunlarla ağır yaralandı.

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Yaralıları gören vatandaşlar yoldan geçen otomobilleri durdurarak, İbrahim Aslan, Önder Alaçatlı ve Hasan Seke’yi yakında bulunan Özel Nisa Hastanesi’ne kaldırdı. İbrahim Aslan, hastaneye geldiği sırada hayatını kaybetti. Önder Alaçatlı ağır yaralı olarak Dr.Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edilirken, Hasan Seke de Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne ağır yaralı olarak sevk edildi.

Polis ekipleri, olay yeri inceleme çalışması yaptıktan sonra kaçan saldırgan Akın Yerlikaya’yı yakalamak için çalışma başlattı.

Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0