Serada Hintkeneviri Yetiştirmiş

Samsun'da domates ve salatalık ekili seraya baskın yapan polis, kurutulmaya bırakılmış 14 kilo hintkeneviri ele geçirdi.

Serada Hintkeneviri Yetiştirmiş
banner98
 Samsun'da domates ve salatalık ekili seraya baskın yapan polis, kurutulmaya bırakılmış 14 kilo hintkeneviri ele geçirdi. Olayla ilgili 29 yaşındaki Selahattin Öztürk tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

Olay, dün Canik İlçesi Hacıismail Mahallesi'nde meydana geldi. Polisi arayan bir kişi, Selahattin Öztürk'ün serasına hintkeneviri ektiğini ihbar etti. İhbar üzerine dün adrese baskın düzenleyen polis, şüpheliye ait evin bahçesinde, salatalık ve domates ekili serada arama yaptı. Aramada, kesilerek serada kurutulmaya bırakılmış 14 kilo hintkeneviri bulundu. Polis tarafından gözaltına alınan şüphelinin üzerinden de 3 gram esrar çıktı. 

Emniyet Müdürlüğü'nde sorgulanan Selahattin Öztürk, "Kesinlikle uyuşturucu satıcısı değilim. Ben içiciyim ve ihtiyacım olan esrarı diktim" dedi. Polisteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından bugün adliyeye sevk edilen şüpheli, savcılık ifadesinin ardından çıkarıldığı nöbetçi mahkemece, 'uyuşturucu ticareti yapmak, bulundurmak ve kullanmak' suçlarından tutuklanarak cezaevine gönderildi. 
Güncelleme Tarihi: 30 Temmuz 2013, 17:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0