Sen misin fındık servisini bilmeyen!

Kore Havayolları CEO’sunun kızı ve başkan yardımcısı olan Heather Cho’nun fındığın nasıl servis edildiğini bilmeyen hostesi uçaktan kovması ve uçuşun bu yüzden 20 dakika gecikmesi büyük tepkilere yol açtı.

Sen misin fındık servisini bilmeyen!
banner98
 Kore Havayolları CEO’sunun kızı ve başkan yardımcısı olan Heather Cho’nun fındığın nasıl servis edildiğini bilmeyen hostesi uçaktan kovması ve uçuşun bu yüzden 20 dakika gecikmesi büyük tepkilere yol açtı. Cho, tepkiler sonrası istifasını sundu.

New York’tan Seul’e hareket eden uçakta gerçekleşen olayda Cho, kendisine pakette fındık getiren bir hostese fındığın nasıl servis edildiğini sordu. Cho, hostesin soruya yanıt verememesi üzerine sinirlenerek hostesten uçağı terk etmesini söyledi. Kalkmak üzere olan uçak Cho’nın emri üzerine geri döndü ve hostes yolcuların giriş yaptığı kapıya geri bırakıldı. Uçak hadisenin ardından 11 dakika geç iniş yapmak zorunda kaldı.

Olayın tüm dünyada geniş yankı uyandırmasının ardından havayolu şirketi ise bir özür mesajı yayınladı ve Cho’nun yetkilerini aştığını ve diğer yolcular gibi kurallara uyması gerektiği ifade etti. Başkan yardımcısı Cho ise gelen tepkiler üzerine şirkete istifasını sundu.

Güncelleme Tarihi: 10 Aralık 2014, 14:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0