banner101

Şehit Kızını Validen İstediler!

Şehit Özel Harekat Polisi Mehmet Keskin’in kızı Şehrinaz Keskin’e talip olan Sercan Bayraktar, Keskin’i Vali Erol Ayyıldız ve eşinden istedi.

Şehit Kızını Validen İstediler!
Şehit Özel Harekat Polisi Mehmet Keskin’in kızı Şehrinaz Keskin’e talip olan Sercan Bayraktar, Keskin’i Vali Erol Ayyıldız ve eşinden istedi.

Nazilli Şehit Aileleri Derneği Başkanı Jale Keskin ve Şehit Özel Harekat Polisi Mehmet Keskin’in Edebiyat Öğretmeni olan kızı Şehrinaz Keskin ile emekli maliye şefi Fitnat Bayraktar ve emekli başkomiser Cemil Bayraktar’ın oğlu polis memuru Sercan Bayraktar evlilik yolundaki ilk adımlarını attı. Şehit kızı Şehrinaz Keskin’e talip olan aile, Keskin’i manevi babası Aydın Valisi Erol Ayyıldız ve eşi Dr. Dilek Didem Ayyıldız’dan istedi.Kız isteme merasiminde AK Parti Aydın Milletvekili Gültekin Kılınç, Nazilli Kaymakamı Mehmet Okur ve Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık da hazır bulundu.

Kız isteme merasiminde emekli emniyet başkomiser Cemil Bayraktar, kendisinin de vazife malulü bir gazi olduğunu, büyük oğlu emniyet amiri Serdar Bayraktar’ın da şehit kızı Başkomiser İlknur Bayraktar ile evli olduğunu ve Küçük oğlu Sercan Bayraktar’ın kendisine aynı gururu ve mutluluğu yaşattığını dile getirerek, “Sayın Valim, Şehrinaz Keskin’in manevi babası olarak Allah’ın emri Peygamber’in kavliyle kızınız Şehrinaz’ı oğlumuz Sercan’a istiyorum” dedi.

Vali Erol Ayyıldız kızı vermeden önce sözü sırasıyla Nazilli Kaymakamı Mehmet Okur, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Aydın Milletvekili Ali Gültekin Kılınç’a verdi.

Nazilli Kaymakamı Mehmet Okur, gözyaşlarına hakim olamadığı konuşmasında, “Şehidimiz Mehmet Keskin’in haberi geldiğinde ben Tortum Kaymakamıydım ve şehidimizi toprağa ben verdim. Kızlar bana babalarının emanetidir. Kızımız için Rabbimden hayırlısını diliyorum” dedi.

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık da, “Ben Şehrinaz’ın dayısı olarak ona bir ömür saadetler ve Allah’ımdan genç yeğenlerim hakkında hayırlısını vermesini diliyorum” diye konuştu.

AK Parti Aydın Milletvekili Ali Gültekin Kılınç ise “Ben kızımızın amcasıyım. Amca demek baba yarısı demektir. Baba yarısı olarak hayırlı uğurlu bir ömür diliyor, evlatlarımın ilk adımlarında yanlarında olmanın gururunu yaşıyorum” ifadelerini kullandı.

Allah’tan hayırlısını dileyen anne Jale Keskin de, “Başta Sayın Valim kızımın manevi babası Erol Ayyıldız ve değerli eşi Dr Dilek Didem Ayyıldız olmak üzere kızlarımı kendi kızı bilen sayın kaymakamıma, kızlarımın dayısı benim değerli kardeşim belediye başkanıma ve bizi hiçbir zaman yalnız bırakmayan kızlarımın amcası sayın milletvekilime çok teşekkür ediyorum. Çocuklarımız bir ömür birliktelik için ilk adımlarını atıyorlar. Rabbim hayırlısını nasip etsin” şeklinde konuştu.

Merasimde son olarak söz alan Vali Erol Ayyıldız, Şehrinaz Keskin’e “Sevgili kızım, ben senin manevi baban olarak buradayım ve her zaman yanında olacağım. Sen bu konuda ne düşünüyorsun? Diye sorunca, Keskin “Siz nasıl uygun görürseniz” diyerek son sözü Vali Erol Ayyıldız’a bıraktı.

Vali Erol Ayyıldız “Verdim gitti hayırlı uğurlu olsun” dedikten sonra, sözlerini şöyle tamamladı: “Yüce mertebede olan şehidimiz Mehmet Keskin’in evladı benim manevi kızım Şehrinaz Keskin ve oğlum Sercan Bayraktar’a bir ömür mutluluk diliyorum. Şimdi şehidimiz için hep birlikte bir Fatiha ve üç İhlâs okuyalım”

Kuran okunup dualar edildikten sonra kahveler içildi ve isteme merasimi sona erdi. Dr. Dilek Didem Ayyıldız, kız evi olarak gençler de arzu ederlerse genç çiftin nişan törenini vali konağında veya onların istediği herhangi bir yerde kendisinin önderliğinde yapmak istediğini söyledi. Vali Erol Ayyıldız da genç çiftin arayı fazla uzun tutmadan nişan ve nikâh merasimini gerçekleştirmelerini arzu ettiğini dile getirdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0