banner102

Saadet Partisi Edirne İl Teşkilatı Yemekte Buluştu

Mahalli seçimlere hazırlanan Saadet Partisi Edirne İl Teşkilatı, yemekte bir araya geldi.

Saadet Partisi Edirne İl Teşkilatı Yemekte Buluştu
Mahalli seçimlere hazırlanan Saadet Partisi Edirne İl Teşkilatı, yemekte bir araya geldi. 30 Mart seçimlerine oldukça iddialı hazırlandıklarını ifade eden Saadet Partisi Edirne İl Teşkilatı, Edirne’yi milli görüş, Saadet Partili belediye ile tanıştırma konusunda hep beraber bütün güçleri ile çalışacaklarını söylediler.

İl Başkanı Ali Demirkıran yemekte yaptığı açış konuşmasında, “Edirne Merkez’de 500 kişilik ekiple çalışacağız, seçimlere hazırız. Biz insanımız daha iyiye, daha güzele layık” dedi. Açış konuşmasından sonra Genel Başkan Yardımcısı Mustafa İriş, İl Başkanı Ali Demirkıran ve Merkez İlçe Başkanı Şaban Kaya’nın da katıldığı buluşmada adaylar kendilerini tanıttılar.

3 yıldan beri mahalli idareler konusunda yaptığı çalışmaların bir özetini sunan SP Edirne Belediye Başkan Adayı Tekin güzel bir kadro oluşturduklarını ve takım ruhuyla çalışacaklarını söyledi. Seçime kadar yapılacak çalışmalar ve planları hakkında kısa bilgiler veren Sinan Tekin milli görüşçü kadroların tüm Türkiye'de seçimlere çok iddialı bir şekilde hazırlandığını söyledi. Tekin konuşmasında “Biz, seçimler için değil gelecek nesiller için çalışıyoruz. Edirne müstesna bir şehir ve bize ecdadın bir emaneti. Gayemiz şehrimizi tarihi yapısına uygun korumak, imar etmek ve gelecek nesillere en güzel bir şekilde devretmektir. Bu seçimlerde inşallah Saadet Partisi kazanacak, Edirne kazanacak” şeklinde konuştu.

Gecenin son konuşmasını yapan Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mustafa İriş ise toplantının ve çalışmaların hayırlara vesile olmasını dileyerek, “Saadet Partililer yüce milletimizin ruh kökünü teşkil ediyor. Yüz yılı aşkın bir zamandır milletimiz büyük tahribatlara maruz kaldı. Her şeye rağmen milletimiz direniyor, inşallah zincirler yakında kırılacak” dedi.

İriş konuşmasında "Türkiye önemli bir süreçten geçiyor, vahşi kapitalizm çöküyor. Türkiye’nin beraber çökmemesi, ayakta kalması ancak ve ancak milli görüş iktidarı ile mümkün. Çünkü milli görüş, milletimizin bin yıllık görüşü ve medeniyet değerleridir. Çünkü milli görüş, adil paylaşımdır. Diğer düzenlerde adil paylaşımdan söz edilemez. Dünyamızda bugün 300 milyarderin serveti, 3,7 milyar insanın serveti kadardır. Bu gidiş böyle devam ederse insanlık daha büyük felaketlere sürüklenir” ifadelerini kaydetti.

İriş, konuşmasının son bölümünde, “Müslüman bulunduğu yere hizmet, hayır ve bereket getirir. Önce şehirlerimizi, sonra da ülkemizi yaşanabilir hale getirmeliyiz” dedi.

Güncelleme Tarihi: 06 Ocak 2014, 16:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0