banner102

Rahat tavırlarıyla dikkat çeken zanlı kamerada

Sultangazi’de park halindeki otomobilin camını açarak içindeki elektrik malzemelerini çalan hırsız, sigarasını içtikten sonra girdiği camdan çıkarak kayıplara karıştı.

Rahat tavırlarıyla dikkat çeken zanlı kamerada
 Rahat tavırlarıyla şaşkına çeviren hırsız, güvenlik kamerasına yakalandı.

Olay, geçtiğimiz günlerde Sultangazi’de meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Ahmet Yıldırım iş dönüşü aracını park edip evine çıktı. Sabah otomobilinin başına gelen Yıldırım, aracın soyulduğunu fark etti. Çevredeki güvenlik kameralarını inceleyen Yıldırım, gece saat 03.00 sularında bir şahsın otomobilin camını açtıktan sonra içeriye girdiğini ve aracı soyduğunu gördü. 

RAHAT TAVIRLARIYLA DİKKAT ÇEKEN ZANLI KAMERADA 

Otomobilin içindeki elektrik malzemeleri çalan hırsız güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi. Görüntülerde, zanlı elindeki çuvalla sokağa giriyor. Etrafı gözetleyen hırsız, ardından otomobile yaklaşıyor. Zanlı ön canı açarak içeriye giriyor. Elektronik malzemelerle dolu olan otomobile giren hırsız, malzemeleri elindeki çuvala dolduruyor. Malzemeleri toplayan zanlı girdiği otomobilin camından çıkarak kayıplara karışıyor.

“O KADAR RAHAT Kİ SİGARA BİLE İÇMİŞ” 
Otomobilin sahibi Ahmet Yıldırım, zanlının 18 dakika aracın içinde kaldığını belirterek, “Şahıs 18 dakika arabanın içinde kalmış. Elektrik sayaçları, matkap gibi değerli eşyalar vardı. Zanlı o kadar rahat ki arabada sigara bile içmiş. İlginç olan ise camdan girip yine camdan çıkıyor” dedi.
Polis zanlının yakalanması için çalışma başlattı.

Güncelleme Tarihi: 05 Aralık 2014, 11:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0