banner101

Polisten İlginç Teklif

ANTALYA'dan İstanbul Gezi Parkı'na yürüyüş başlatan 4 gence Burdur'da polis ilginç bir teklifte bulundu.

Polisten İlginç Teklif
 Antalya Cumhuriyet Meydanı'ndan 18 Temmuz Perşembe günü, İstanbul Gezi Parkı'na kadar sürecek 'Adalet Yürüyüşü' başlatan Kadir Canbek, Ulaş Çakar, Canberk Apiş ve Batuhan Yücel, yürüyüşün ikinci gününde Burdur'un Bucak İlçesi'ne ulaştı. Bu sırada Bucak İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı bir ekip, yürüyüşteki 4 gencin güvenliği açısından takibe başladı.


Batuhan Yücel ayağındaki ödem nedeniyle yürüyüşü bırakmak durumunda kalırken, polis gençlere ilginç bir teklifte bulundu. Polis, Bucak'tan sonra rampaların yoğun olduğu bir bölgede, gençlere Burdur civarına araçla bırakmayı teklif etti. Polisin rampalar nedeniyle yardım etmek istediğini belirten Kadir Canbek, polisin 'Yürümüş gibi yapar, devam edersiniz' diyerek, araçla bırakma teklifini kabul etmediklerini söyledi.

4 kişiyle başlayan ve 3 kişinin devam ettirdiği yürüyüşte gençler Burdur merkeze ulaştı. 3 genç, bugün ise Isparta Keçiborlu'ya doğru yollarına devam ediyor.

YÜRÜYÜŞ GÜZERGAHI

18 Temmuz Perşembe günü saat 24.00'te Antalya Cumhuriyet Meydanı'ndan başlayan 'Adalet Yürüyüşü', Burdur, Isparta, Afyonkarahisar, Eskişehir, Ankara, Bolu, Sakarya, Kocaeli, İstanbul ve Gezi Parkı'nda yaklaşık 1 ay sonra tamamlanacak.

Güncelleme Tarihi: 21 Temmuz 2013, 17:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0