Güntepe’nin, başka bir özel harekat polisinin sayfasından alıntı yaptığı paylaşımında, şu ifadelere yer verildi:
“Ey millet Çanakkale değil Şırnak’ta olan bir olay. 21 Mart saat 03.15 civarında çatışma çıktı. Emre Beker kardeşimiz şehit oldu. 6 yaralımız var. Bir özel harekâtçı gördüm parmağını saran. Neyin var kardeşim dedim. ‘Abi sağ el işaret parmağım tırnak dibinden koptu onu sarıyorum’ dedi. Söyleseydin seni de gönderirdik hastaneye dedim. Abi şehit verdiniz utandım söyleyemedim dedi. Boğazım kurudu.”
Parmağı kopan polisten göz yaşartan kahramanlık
Şırnak’ın Beytüşşebap İlçe Kaymakamı Kadir Güntepe’nin, özel harekat polisi Emre Beker’in şehit olduğu çatışmada parmağı kopan bir polis ile ilgili sosyal medya sayfasında yaptığı paylaşım göz yaşarttı.

Beytüşşebap İlçe Kaymakamı Kadir Güntepe’nin, sokağa çıkma yasağı ve operasyonun sürdüğü Şırnak kent merkezinde, özel harekat polisi Emre Beker’in şehit olduğu, 6 güvenlik görevlisinin de yaralandığı çatışmada, parmağı kopan bir özel harekat polisi ile ilgili sosyal medya sayfasından yaptığı paylaşım göz yaşarttı.
YORUM EKLE
1
Başbakan Davutoğlu'ndan yeni anayasa açıklaması
2
DHKP-C'nin hedefi elçilikler!
3
Yüksekova’da operasyonlar sürüyor
4
Evlilik programına katılan şarkıcı: 'Tehdit ediliyorum'
5
Cinayet öncesi bıçağı biledi
6
Ailece şampiyonaya hazırlanıyorlar
7
Terör olaylarının ruh sağlığına etkisi
8
Üniversite hadiselerini hocalar alevlendiriyor
9
Adıyaman’da Korkutan Yangın
10
Çatıda Mahsur Kalan Köpekleri İtfaiye Kurtardı
SON DAKİKA HABERLERİ
ANKETTüm Anketler
NAMAZ VAKİTLERİ

İMSAK

GÜNEŞ

ÖĞLE

İKİNDİ

AKŞAM

YATSI
SAYFALARTüm Sayfalar
SIRADAKİ HABER