Pamir’in annesini suçlayan iddianeme savcıya iade edildi

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, havuzunda ölü olarak bulunan 3.5 yaşındaki Pamir Dikdik’in annesini suçlayan iddianameyi eksikleri olduğu gerekçesiyle savcılığa geri gönderdi.

Pamir’in annesini suçlayan iddianeme savcıya iade edildi
banner98
 İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Sarıyer Zekeriyaköy’de kaybolan ve yaklaşık 36 saat sonra komşu villanın havuzunda ölü olarak bulunan 3.5 yaşındaki Pamir Dikdik’in ölümüne ilişkin iddianameyi eksikleri olduğu gerekçesiyle savcılığa geri gönderdi.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, İstanbul Cumhuriyet Savcısı Levent Çağıl tarafından hazırlanan 3,5 yaşındaki Pamir Dikdik'in annesi Süverce Dikdik hakkında “taksirle ölüme sebebiyet verme" suçundan 2 yıldan 6 yıla kadar hapis cezası istemini eksiklikler olduğu gerekçesiyle Savcı Çağıl’a iade etti.

5 Kasım 2014’de onay için Başsavcıvekili Faruk Erşen Yılmaz’ a gönderilen iddianameyi Yılmaz, ‘anne Süverce Dikdik'in oğlunun ölümünde nasıl bir kusurunun bulunduğunun detaylandırılmaması’ gerekçesiyle iade etti. Başsavcıvekili Yılmaz, anne Süverce Dikdik'in kusurunun, olay yerinde yapılacak bir bilirkişi incelemesi ile tespit edilerek, değerlendirmede bulunulmasını istedi.

Güncelleme Tarihi: 20 Kasım 2014, 11:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0