Palalı ile ilgili şok karar

Gezi Parkı eylemlerinde elindeki palayla iki kişiyi yaralayan Sabri Çelebi, Sabiha Gökçen Havalimanı'nda gözaltına alındı.

Palalı ile ilgili şok karar
banner98

Gezi Parkı olayları sırasında Taksim'de izinsiz gösteri yapan gruptakilere palayla saldırdığı iddia edilen Sabri Çelebi, savunması alındıktan sonra serbest bırakıldı.

HAVAALANINDA GÖZALTINA ALINDI

Gezi Parkı eylemleri sırasında elindeki "Zırh" tabir edilen bıçakla göstericilere saldırarak kendisine engel olmaya çalışan bir emniyet müdürünü ile bir göstericiyi yaralayan Sabri Çelebi, Sabiha Gökçen Havalimanı'nda gözaltına alındı.

GECEYİ CİNAYET BÜRO'DA GEÇİRDİ

Sabiha Gökçen havalimanında Fas’tan gelen bir uçaktan indiği öğrenilen Sabri Çelebi, kontrol noktasında bulunan polisler tarafından hakkındaki yakalama kararı gereği gözaltına alındı. Havalimanında işlemleri tamamlandıktan sonra Asayiş Şube Müdürlüğüne getirilen Sabri Çelebi, geceyi Cinayet Büro Amirliğinde geçirdi. Polisteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.

SORULARI YANITLAMADI

Asayiş Şube Müdürlüğü'nden geniş güvenlik önlemleri alınarak çıkarılan Sabri Çelebi, sorulara cevap vermedi.Çelebi daha sonra tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Güncelleme Tarihi: 29 Ağustos 2013, 15:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0