ÖZEL MEDICABIL HASTANESİ 8 YAŞINDA

Dünyada sağlık hizmetlerinin gelişimini sürekli olarak izleyip, uluslararası kabul görmüş standartlar ve yöntem ile uygulamaları Bursalıların hizmetine sunan Özel Medicabil Hastanesi, 8 yaşında.

ÖZEL MEDICABIL HASTANESİ 8 YAŞINDA
banner98

Tıbbın gelişimine aktif olarak katkıda bulunmayı, sağlık sektöründe her kademedeki çalışanın eğitiminde rol almayı, sağlık hizmeti sunumunda yeni iş modelleri geliştirmeyi ve her zaman farklılık yaratacak uygulamalarla sektörüne öncü ve örnek olma hedefiyle yolan çıkan Özel Medicabil Hastanesi, 8’nci kuruluş yıl dönümünü, çalışanlarının geniş katılım gösterdiği bir geceyle kutladı.

Almira Hotel’de gerçekleştirilen kuruluş yıl dönümü etkinliğine, Özel Medicabil Hastanesi’ne bağlı kurumlarda çalışan yaklaşık 300 kişi katılım sağladı.

“Medicabil Ailesi genişliyor”

Çeşitli hediyelerin de dağıtıldığı gecenin açılışında konuşan Özel Medicabil Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Ömer Faruk Bilgen, “Ailemiz genişliyor, sayımız artıyor. Birlikte omuz omuza çalıştığımız, çalışacağımız arkadaşlarımızın sayısı inşallah bundan sonra daha da artacak. Hedefimiz 150 yıl. 150 yıllık bir kurum olma hedefiyle bu işe başladık. Bizden sonra da bu yol devam edecek. Bizlerden sonra da devam etmesi için, sizlerle, hep birlikte sağlam temeller üzerine kurduğumuz yolda adım adım ilerliyoruz. Bu bizim en önemli hedefimiz. Onun için buradayız. Onun için birlikteyiz. İnşallah sağlık sisteminin gelişimine katkıda bulunacak şekilde ileriye yönelik etik kurallardan ayrılmadan çalışacağız. Buna inancım sonsuz. Ancak o zaman hedeflerimize ulaşmamız söz konusu olabilir” dedi.

Prof. Dr. Bilgen, “Örnek bir hastaneyiz”

Özel Medicabil Hastanesi’nin, kendisine has özellikler barındıran bir yapısı olduğunu belirten Prof. Dr. Bilgen, “Ülkemizde, ‘Yalın Hastane’ olarak örnek bir hastaneyiz. Bugün varız, yarın yokuz. Bu işin devamı için, bu mantıkla çalışmak gerekiyor. Çünkü sağlıkta kaliteyi bir kez yakaladıktan sonra bunu bırakmak, vazgeçmek olmaz. Bünyemizde çalışan herkes özel kişiler, özel insanlar. Bunu bütün içtenliğimle söylüyorum. Bu ekibin, bize hasta olduğu için müracaat eden insanlara en iyi şekilde hizmet verdiğini görüyorum, biliyorum. Biz iyi bir yoldayız” diye konuştu.

Prof. Dr. Ömer Faruk Bilgen’in yaptığı açılış konuşmasının ardından, Özel Medicabil Hastanesi’nin geride bırakılan 8 yılını anlatan tanıtım filmi, geceye katılanların izlenimine sunuldu. Gece, ilerleyen saatlere kadar devam ederken, hastane çalışanları DJ performansı ile gönüllerince eğlendi.

Güncelleme Tarihi: 13 Ocak 2018, 11:08

Necmi İnce

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0