Otogarda Kanlı İnfaz!

Erzurum Otogarında onlarca vatandaşın gözü önünde kurşun yağmuruna tutulan vatandaş hayatını kaybetti. Cinayetin hemen ardından cesedin fotoğrafını çeken bir yolcu ise polisi alarma geçirdi.

Otogarda Kanlı İnfaz!
banner98
 Cinayet olayı bugün saat 15.15 sıralarında Erzurum Otogarı peronların bulunduğu kısımda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Erzurum’un Pasinler ilçesi nüfusuna kayıtlı Melik Kurt, İstanbul’a gitmek için peronda otobüsün kalkmasını beklediği sırada yanına yaklaşan bir kişinin silahlı saldırısına uğradı. Kafasına 3 ve vücudunun değişik yerlerine çok sayıda kurşun isabet eden Kurt, olay yerinde hayatını kaybetti. Cinayetin ardından otogarın tel örgülerinden atlayarak kaçan saldırgan eriyen kar suları nedeniyle bataklık alana dönen arazide uzaklaşmaya çalışırken polis tarafından kuşatıldı. Polisin ‘teslim ol’ ikazı üzerine suç aleti tabancayı bırakan saldırgan etkisiz hale getirildi. Gözaltına alınan saldırgan emniyet müdürlüğüne götürüldü. Olaya karıştığı belirlenen diğer iki şüpheliden biri de Erzurum çıkışında polis tarafındanyakalanırken diğer bir şüphelinin de yakalama çalışmaları sürüyor.

   “Cinayet anında cesedin fotoğrafını çeken şüpheli yolcu polisi alarma geçirdi”

Cinayet olayının ardından otogarda bulunan güvenlik kamerası görüntüleri polis tarafından incelendi. Güvenlik kamerası görüntülerinde bir kişinin cinayetin hemen ardından cesedin fotoğrafını çektiğini gören polis, alarma geçti. Cesedin fotoğrafını çeken kişinin daha sonra Diyarbakır istikametine giden bir otobüse bindiği ve otobüsün de hareket ettiği belirlendi. Bunun üzerine Erzurum - Diyarbakır güzergahındaki polis ekipleri uyarılarak operasyon başlatıldı. Otobüs, Çat - Bingöl güzergahında durdurularak içerisinde aranan yolcu yakalandı. Cesedin başında fotoğraf çeken yolcu, yapılan sorgusunda, cinayet olayıyla hiçbir ilgisinin bulunmadığı ve sadece merakından cesedin fotoğrafını çektiğinin anlaşılması üzerine serbest bırakıldı. Bunun üzerine otobüs de yoluna devam etti. 

Güncelleme Tarihi: 06 Mart 2017, 10:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0