Orman Ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’dan Mit Değerlendirmesi

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde gerçekleştirilen AK Parti kongresine katılan Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Milli İstihbarat Teşkilatı ile ilgili sözlerini değerlendirdi.AK Parti Kdz....

Orman Ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’dan Mit Değerlendirmesi
banner98
Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde gerçekleştirilen AK Parti kongresine katılan Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Milli İstihbarat Teşkilatı ile ilgili sözlerini değerlendirdi.
AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Teşkilatı’nın olağan kongresine katılan Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Erzurum’da bir program sırasında Milli İstihbarat Teşkilatı’nı (MİT) Nazi dönemindeki Alman gizli servisi Gestapo’ya benzetmesine tepki gösterdi. Eroğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada “Milli İstihbarat Teşkilatı milletimizin teşkilatıdır, milli teşkilattır. Onun üzerinde söz söylemek doğru değildir, yakışmaz. Dolayısıyla o bizim gurur vesilemizdir. Milli İstihbarat Teşkilatı Adı üzerinde milli, dolayısıyla milli bir teşkilatımızdır. Bizim gerçekten en önemli kurumlarımızdan birisidir” dedi.
Güncelleme Tarihi: 23 Kasım 2014, 15:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0