banner102

Önce vuruldu daha sonra kaza yaptı

Denizli'de akşam saatlerinde meydana gelen olayda bir kişi, bacağından silahla vurulduktan sonra arabasıyla kaçtı. Daha sonra elektrik direğine çarpan şahıs ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Önce vuruldu daha sonra kaza yaptı
 Olay akşam saatlerinde Merkezefendi ilçesi Kıbrıs Şehitleri Caddesi'nde meydana geldi. Kınıklı istikametinden Lise istikametine ilerlemekte olan Adem Özben idaresindeki 09 AEN 72 plakalı araç, sürücünün direksiyon hakimiyeti kaybetmesi sonucu kaldırıma çıkarak elektrik direğine çarptı.

Kazayı gören vatandaşlar durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. İhbarla birlikte olay yerine gelen 112 ekipleri sürücünün silahla vurulduğunu fark etti ve olay yerinde ilk müdahaleyi yaparak hastaneye kaldırdı. Adem Özben'in bacaklarından kimliği belirsiz kişiler tarafından vurulduğu ve aşırı kan kaybından dolayı bayılarak kaza yaptığı belirlendi. Yaşanan olayla ilgili polis olay yerinde geniş güvenlik önlemleri alırken, ağır yaralanan Özben de Denizli Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Araçta yapılan aramada bir adet pompalı silah bulundu. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Güncelleme Tarihi: 11 Aralık 2014, 09:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0