Öldürmeyen ALLAH Öldürmüyor!

Karaciğerinin yüzde sekseninin tümör olduğunu öğrenen Özgür Polat, ameliyat olamayacağını öğrenince önce yıkıldı.

Öldürmeyen ALLAH Öldürmüyor!
banner98
Karaciğerinin yüzde sekseninin tümör olduğunu öğrenen Özgür Polat, ameliyat olamayacağını öğrenince önce yıkıldı. Daha sonra İzmir Üniversitesi Tıp Fakültesi Medikal Park Hastanesinde ameliyat olan Polat, karaciğerin yüzde yirmisi ile hayata yeniden tutundu.

Yıllardır halsizlik yorgunluk yakınmalarıyla doktora giden Özgür Polat, aşındırdığı hastane kapılarından her seferinde ilaç yazılarak eve geri gönderildi. Sonradan anlaşıldı ki genç mühendisin karaciğerinin %80 i tümörle kaplıydı. Bunun üzerine dünyası yıkılan genç adam ne yapılabileceği konusunda araştırmalara başladı. İlk gittiği doktor ameliyat yapılamayacağını söylerken, hatta bazı doktorlar Polat’ı ameliyat etmenin riskinin büyük olduğunu söyledi. Umudunu yitirmeyen Özgür Polat çare ararken İzmir Üniversitesi Tıp Fakültesi Medikal Park Hastanesi Genel Cerrahi A.D. Başkanı Doç. Dr. Ünal Aydın’ın bu tür çok ileri kanser vakalarını ameliyat edebildiğini öğrendi. İzmir Üniversitesi Medikal Park hastanesinde yapılan ilk değerlendirmelerde karaciğerinin %80 tümörle kaplı olduğunu sadece karaciğerin %20 sağlıklı kaldığı tespit edildi. Detaylı bir incelemeden sonra ameliyat için hazırlıklar yapıldı ve karaciğerinin tümörlü olan %80’lik kısmı çıkarılarak geri kalan %20lik kısmıyla yeniden yaşama tutunması sağlandı. Başarılı bir ameliyatla beş gün sonra yeniden sağlığına kavuşmuş olarak taburcu edildi.

Özgür Polat halsizliği olduğu dönemlerde hastalığı için "Cerrahi şansı yok" diyen doktorlar olduğunu söylerken, radikal bir kararla İstanbul’ da ki tedaviyi sonuçlandırıp İzmir’ e geldiğini kendi çabalarıyla alternatifler aradığını söyledi. Hastalığı hakkında çok detaylı araştırmalar yaptığını ve bu süre içerisinde kâbus dolu günler yaşadığını fakat yılmadan mücadeleye devam ettiğini belirten Polat, yapılan ameliyatla vücudunun tamamen tümörlerden arındırıldığını ifade ederek Doç. Dr. Ünal Aydın ve ekibine çok teşekkür etti.

İzmir Üniversitesi Tıp Fakültesi Medikal Park Hastanesi Genel Cerrahi A.D. Başkanı Doç. Dr Ünal Aydın karaciğer tümörlerinin çok agresif ilerlediğini dolayısıyla da ameliyat yapabilmenin en önemli tedavi şansı olduğunu söyledi. Karaciğerin tamamını kaplayan tümörler için ameliyat şansının çok zor verilebildiğini belirten Aydın, İzmir Üniversitesi'nde bu tür zor ameliyatları gerçekleştirebildiklerini ve hastaların yaşama bu şekilde yeniden tutunabildiklerini ekledi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0