banner101

Olay Çıkınca Konser Yarıda Kaldı!

Manisa’da konser veren Murat Boz, çıkan olaylar sebebiyle yarıda kesti.

Olay Çıkınca Konser Yarıda Kaldı!
Manisa’da konser veren Murat Boz, çıkan olaylar sebebiyle yarıda kesti. Belediye zabıta ekiplerinin arbedeyi engellemek için kullandığı biber gazından etkilenenler Manisa Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla Manisa Belediyesi tarafından Cumhuriyet Meydanı’nda konser düzenlendi. Murat Boz şarkılarını söylediği sırada zabıtalarla sahne önünde duran gençler arasında tartışma çıktı. Tartışmayı gören Boz, "Arkadaşlar, sakin olun." diyerek her iki tarafı da sakinleştirmeye çalıştı. Bu sırada zabıtalara küfrettiği öne sürülen gençler, demir barikatları tekmelemeye başladı. Zabıta ekipleriyle grup arasında kısa süreli bir arbede yaşandı. Ekipler, gruba biber gazıyla müdahale etti.

Murat Boz, bunun üzerinekonseri yarıda keserek sahneden indi. Biber gazı sıkılan gençler de zabıta ekiplerine plastik şişe fırlattı. Gerginliğin büyümesiyle konsere katılanlar alanı terketmek zorunda kaldı. Olaylar, polislerin araya girmesiyle son buldu. Çevik Kuvvet ekipleri, konser alanı boşalıncaya kadar güvenlik tedbiri aldı.
Güncelleme Tarihi: 31 Ağustos 2013, 10:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0