Öcalan'dan Tehdit Gibi Mesaj!

İmralı Adası'nda hükümlü bulunan terörist başı Abdullah Öcalan'ı ziyaret eden kız kardeşi Fatma Öcalan ve dayısı Süleyman Arslan, görüşmeye ilişkin açıklamada bulundu.

Öcalan'dan Tehdit Gibi Mesaj!
banner98
 İmralı Yüksek Güvenlikli F Tipi Cezaevi'nde ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezasına çarptırılan Abdullah Öcalan, bugün kız kardeşi ve dayısıyla açık görüşme yaptı. Sabah saatlerinde Gemlik'teki Jandarma Komutanlığı'na gelen terörist başı Abdullah Öcalan'ın kız kardeşi Fatma Öcalan ve dayısı Süleyman Arslan, İmralı'da hükümlü Şeyhmuz Poyraz'ın kardeşi Felek Cızlaşmak ile Cumalı Karsu'nun kız kardeşi Pervin Oduncu ile birlikte adaya gitti.


Görüş sonrasında Gemlik İlçe Jandarma Komutanlığı'na gelen Süleyman Arslan, izlenimlerini anlattı. Arslan, "Sabahtan beri yarım saat görüş yapabildik. Ben bin 500 km yol geldim. 81 yaşındayım ve gözlerim görmüyor. Bizim hakkımız yiyorlar. Bu barış süreci nasıl olacak? Sadece yarım saat görüşebildik. 15 senedir ilk defa görüyorum. Abdullah Öcalan barış sürecinin böyle olmayacağını, böyle olması halinde elini çekip oturacağını hiçbir şeye de karışmayacağını söyledi" dedi.

Fatma Öcalan ise kardeşinin bir mesajı olmadığını belirterek, "Ben onu 3 yıldır görmüyordum. Onca yolu geldik. Sadece yarım saat gösterdiler. Hakkımız değil mi? Bize mesajla ilgili bir şey söylemedi" diye konuştu.

Ardından aileler, geldikleri araca binerek İstanbul'a hareket etti.

Güncelleme Tarihi: 30 Temmuz 2013, 09:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0